hits

Winter Wonderland


Hallo, og god onsdag! Idag har jeg fri fra jobb og startet dagen med å gå en lang tur med Simba. Jeg tok med meg kamera og knipset litt bilder på veien. Simba er hele syv måneder nå, tiden går så fort og han begynner å bli stor gutt. Hele dagen går til å bare være hjemme å rydde og slappe av, så imorgen er det jobb igjen og fredag skal jeg møte kusina mi som har kommet hjem fra England. Vi skal . pakke inn gaver sammen, det blir koselig!
Dere får kose dere videre, og god jul og godt nyttår! <3

Bildedryss fra hytteturen


Denne helgen dro jeg og Benjamin til hytta mi like ved her vi bor og vi tok med oss Rafael og Lykke. Var veldig deilig vær og sol begge dagene. Virker som hundene storkoste seg på hytta og de var veldig slitne på kvelden siden de hadde utforsket så mye. Nå har Rafael reist igjen og jeg og Benjamin venter på valp. Dette blir en spennende tid i vente.

På lørdagskvelden dro vi ned på stranda med hundene. Det blåste veldig så vi ble her ikke store tiden. Men Rafael syns det var veldig gøy.-  Julie Martine

 

Bildedryss av de firbeinte


Hallo! Idag har vi fått besøk av Lykke, enda en av Jorunn sine vofser. Dette var veldig hyggelig for Rafael og de koser seg veldig sammen. Lykke er en bestemt, voksen dame jeg har håp skal få Rafael til å roe seg noen hakk, og ser ut som det fungerer så langt. Nå ligger de begge på sofaen og halvsover begge to. De syns det er veldig gøy å gå på tur sammen og selvom Rafael helst vil ha all oppmerksomhet for seg selv syns han det nok er litt koselig med en firbeint han har kjent lenge. Veldig søte er dem begge to, og måtte bare ta noen bilder av dem her de ligger.


Ahh, for noen vakre skapninger!!

Ellers idag har vi kost oss med Pizza og slappet av foran TVen. Nå har Benjamin dratt på trening så jeg skal bare slappe av. Er helt død etter i går enda og er skikkelig støl i beina, så kommer sikkert til å sovne snart for jeg er så sliten.. Haha, kanskje jeg burde begynne å trene litt jaaa.. Ellers, ha en veldig fin kveld videre!

 

To herligheter på sommerbeite


Hallo! Idag har jeg og Amalie vært sammen i stallen og det var utrolig koselig. Er lenge siden jeg har vært i stallen og var veldig koselig og beroligende å være bland disse nydelige, firbeinte dyrene igjen. Været var med oss idag også og hestene er nå satt på sommerbeite. I den anledning tok jeg noen bilder av Amalie og Kalu og noen portretter av han. Herregud, se så nydelig han er! Amalie var så snill å tok noen bilder av meg og Vera også, kanskje jeg bør begynne å sminke meg i stallen, jaaa... 


Fine, fine Kalu


Vera var ikke så sammarbeidsvillig til å ta bilder, hun ville heller mer enn gjerne spise gress..


Selvom jeg ikke ser så veldig staselig ut, er Vera meganydelig <3 Savner det å ha hest, merker jeg. Heldigvis er eieren til Vera superduper snill å lar meg ri Vera så og si når jeg vil. Ulempen er kun det at det tar evigheter å komme seg til Vestby fra meg, men av og til klarer jeg det selvom og det er ekstremt koselig å ha Amalie i samme stall!

Dette ble et veldig sent innlegg, men har vært helt utslitt siden stallen og gått ekstremt langt. Resten av kvelden skal jeg bare på nattatur med vofsen så legge meg. Vi snakkes imorgen.

 

Sleeping beauty


Idag har det ikke skjedd noe, så ble ikke store greiene her på bloggen. Rafael er jo pen å se på så slenger med to bilder av han. Vi blogges når jeg har litt mere å fortelle dere om. 


 

Photo: FlowersMamma ga meg denne vakre blomsten til bursdagen min. Syns blomsten er veldig vakker
 

Bildedryss med Rafael


Hallo! For noen dager siden dro jeg, kjæresten min og Rafi til golfbanen for å leke og løpe litt. Rafael eeeelsker å løpe og spesielt etter en ball. Han er ikke så lydig enda når det kommer til at han skal komme tilbake, men han gjør ikke stort ut av seg selv uten bånd heller. Er skikkelig koselig å ha hund du kan leke så mye med, for Rafi har ekreeemt mye energi og elsker å være ute å leke. Enjoy bildene ♥


Han elsker å holde bånde selv å gå tur selv, han er så nydelig ♥♥♥♥♥

♥ Julie Martine
 

Turkos med Rafi


Heihei! Dagen i dag startet med at lille Rafi ble hentet av oppdretter da han måtte til veterinæren for å sjekke øynene sine. han har rent og klødd veldig i øynene så tenkte det beste var at han fikk en tur til veterinær. Veterinæren fant ingenting galt, heldigvis så han skal bare gå på noen øyedråper i ti dager, så kanskje det blir bedre. Her om dagen tok jeg noen bilder av han mens vi gikk på tur som jeg tenkte jeg kunne slenge med her. 
Ååå, er han ikke vakker ♥♥


Resten av dagen idag går til å lage middag, vaske klær og rydde litt. Når Julie og Benjamin er alene hjemme blir huset fort bombandert med ting, og ikke særlig flink til å rydde... Ellers har jeg eksamen om en uke, og jeg gruer meg sinnsykt til dette, aldri hatt eksamen før, kommet meg unna alle gangene, haha - så nåå gjelder det. Ligger fint ann i karakterer, så håper bare eksamen ikke ødelegger hele snittet mitt. Håper dere alle har hatt en fin dag idag, og får en fin kveld videre, så snakkes vi om ikke så lenge 

 

- Julie Martine 
 

Minireven poserer

Hallo! Lovte jeg skulle legge ut noen bilder av Rafi, og det var jo ikke like lett som så. Han sto ikke stille og skulle bare gjøre masse triks da vi måtte lokke med godteri for at han i det hele tatt skulle prøve å sitte stille, noen få bilder ble det til slutt. ENJOY ♥


åå, er han ikke vakker?

♥ Julie Martine
 

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017
Follow Norske blogger
VenneforespørselKontakt


jm_96@hotmail.no