In the forestHallo dere! Idag (egentlig igår, publiseres dagen etter) har det vært en lang dag. Jeg har vært på farta i hele dag. Startet med at vi hadde klart å sove kjempe lenge, våknet ikke før 12:00 - ikke Simba heller så han var nok sliten etter å ha vært på besøk hos oppdretter og alle hundene hennes. Han syns det var kjempe gøy og vi lærte han sporing, og klikkertrening og han fikk leke med de andre hundene, noe som var kjempe morsomt! 

Idag har vi vært litt over alt, har vært en tur hjemme og tok med meg Simba for en øvelse i å kjøre bil, heldigvis er det null problem å kjøre bil med han fra før av, men ettersom jeg ikke har egen bil som jeg kan bruke hver dag å trene i, opprettholder vi øvelsen så ofte vi kan! Her er han ekstremt flink, ligger helt rolig og sovner, ingen piping eller bjeffing. Istad tok vi oss en gåtur til Heer Skanse og lekte litt i skogen her. Jeg tok noen bilder som kommer under. Blir mye Simbablogger her, men det er rett og slett det eneste jeg husker å ta bilder av, han er så søt!

Simba 14 uker


Altså, finnes det noe som er finere å se på enn dette? aww, smelter av den vakre babyn min <3 <3

Nå har han blitt hele 14 uker og har hatt sin siste 12 ukers vaksine, han har blitt så fin. Biter mye mindre, og vi har fått inn ordentlige rutiner og nå er han veldig fin å ha med å gjøre. Var en liten periode jeg trodde jeg skulle gå i bakken flere ganger, men nå har det løsna litt og dette er bare så koselig, ha valp er mye jobb, men det er så koselig samtidig. Imorgen skal vi dra til oppdretter å leke og lære litt mer, så det gleder vi oss veldig til!

Tok noen nye bilder av han istad mens vi hadde det litt gøy ute med ball og vi øvde på sitt og bli. Han er så vakker!

Ellers, skal jeg legge meg nå da jeg jobber imorgen. Derfor det har blitt minimalt med blogging siden jeg kom hjem fra Italia, jobber fulltid og jobber som regel sene vakter dessverre. Men trives utrolig godt i ny jobb og er assisterende sjef på Funky Frozen Youghurt - er bare å komme innom å kjøpe is. Vi har også veeeeeeldig gode frapper <3

Back to Norway

Hallo! Nå har vi vært her en uke og det har vært veldig koselig og veldig gøy. Dessverre har ikke været vært med oss, så har vært litt lite utetid da været har holdt oss inne. Vært torden og lyn og iskaldt! Bryllupet var jo som sagt fantastisk fint og det var veldig koselig å se igjen Rikke og hennes familie som jeg har kjent siden jeg var en liten baby.

Ellers sitter vi nå på flyplassen og venter på å gå ombord i flyet! Gleder meg veldig til å komme meg hjem nå og møte Eilin og Linn! Eilin har vært så fantastisk snill å passe lille Simba så vi skal innom der etterpå for å hente han, Linn kommer en tur etterpå til oss og Gud som jeg gleder meg til å se bestis igjen!!

Vi snakkes når jeg kommer hjem. Nå fremover blir det veldig hektiske dager med fulltidsjobb og skole, så kan være denne bloggen ikke blir så mye prioritert da jeg ikke rekker å gjøre noe annet enn jobb og skole, og det er jo ikke så veldig gøy å lese om! Men vi snakkes siden dere, kos dere masse videre Idag!

Lazy days in Italy


Hallo! Idag har vi vært i Como på dagen for å titte litt rundt i butikker og for å spise lunsj. Dessverre hadde jeg ikke med kameraet dit men tok noen bilder rundt her vi bor som ligger litt utenfor selve Como by. Vi dro ned på en matfestival som har vært noen dager nå og da klarte jeg å huske kameraet. Bildene er litt fra her og der på vei ned til festivalen, og det er så utrolig fint her. Litt oldfashion for min del, men veldig vakkert.
Jeg ble sååå gira på sukkerspinn da jeg så det var her, og måtte selvfølgelig kjøpe det. Det triste er at dette sukkerspinnet ble kasta i bakken like fort som det ble kjøpt da det kom en veps.. Da var Julie ikke fornøyd lenger, hadde gleda meg til dette sukkerspinnet, sukksukk.. 

Dessverre er det ikke så fint vær her mens vi har vært her, så jeg håper på sol fremover nå.. Imorgen står det på værmeldingen at det skal bli relativt fint vær men værmeldingen har tatt feil alle dagene hittil... Har også fått meg ny jobb som asisterende sjef på Funky Frozen Youghurt så starter opp der på mandag, dagen etter vi kommer hjem fra Italia. Kjenner jeg gleder meg litt til å komme hjem igjen til Simba og ha en rutine i hverdagen igjen. Nå skal vi ha litt tapas her i heimen, det blir mega godt! Er så sinnsykt god mat her, og det kan også være litt skummelt for de som er ekstremt glad i mat!!

 

Vi snakkes senere søtiser, god kveld videre!

- Julie Martine

Føles ut som mitt eget barn


Hei dere! Det har vært fult kjør siden sist jeg blogget og det er jo ikke så rart når jeg har vært i et to dagers bryllup. Mandag var det mingling i villaen til R og K og igår var selve vielsen og festen og det varte langt utover natten. Var en ekstremt stilig bryllup og R og K så helt sinnsykt fine ut!! Idag skal vi mest sannsynlig i bursdagen til K og mingle litt mer i villaen deres.

Men over til dette blogginnlegget. Som dere sikkert (hahaa) har fått med dere så har jo jeg kjøpt meg en valp. Han har blitt en del av den lille familien til meg og Benjamin og det å reise vekk fra han har vært vanskeligere enn jeg hadde trodd. Man blir så knyttet til disse firbeinte og jeg kjenner virkelig på det nå. Han har blitt til min lille bebi og min lille engel. Jeg vet han har det godt, for han er hos en god venn av meg som er kjempe flink med han, men føler det blir godt å få han hjem igjen også. Er rart det der at man føler litt på det å ha fått et barn når man har fått et dyr i hus. Gjelder jo ikke bare hunder men alle slags kjæledyr. Det er så koselig og man får mange fine minner sammen. 

Jeg skal oppdatere dere så ofte som mulig, nå skal jeg starte å fikse meg så reiser vi, så vi snakkes siden søtiser!

 

- Julie

Sommeridyll i Italia


Hallo. Nå er vi vel fremme i villaen og det er dødskoselig her. Veldig gammeldags stil på huset og møbler og tingene ellers, men ute er det vakkert. Har regnet litt idag og vært lyn og torden men nå titter solen frem!
Dessverre tok jeg meg ikke tiden til å redigere disse bildene for dere, men tenkte at det var bedre å bare få slengt ut en oppdatering. 

Resten av dagen idag skal vi bare utforske litt rundt her i byen før det blir fult kjør fra og med i morgen av til søndag med bryllup og festligheter. Gleder meg masse til å bruke den nye kjolen min, den er megafin! Dere får kose dere resten av dagen. Er veldig dårlig internett så vet ikke hvor ofte jeg får blogget enda. Tar sikkert en time å laste opp ett bilde, så har sittet med dette innlegget siden i dag morges.. Dere får kose dere, vi snakkes <3

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Follow Norske blogger
VenneforespørselKONTAKT


jm_96@hotmail.nohits