Deilig med ferie

Hallo. I de siste dagene har det ikke skjedd veldig mye oppdateringer her. Var på hytta frem til forrige helg og har vært rimelig opptatt etter jeg kom hjem. Linn har vært mye med meg og vi har vært ute veldig mye og derfor har det blitt lite blogging. Har ikke tatt med meg kameraet rundt sa jeg syns det er litt flaut, haha. Har tatt noen få bilder mens vi har vært sammen, og Simba har også fått være med!

Har vært mye farting da vi har vært med noen andre venner av oss også, har dessverre blitt veldig lite oppdateringer. Litt usikker på om jeg kommer til å fortsette, men vi får se

Dere får kose dere videre alle sammen! Resten av dagen skal jeg bare slappe av og har ryddet leiligheten siden jeg stod opp, begynner å bli fint nå!

Sommerferie på hytta - DEL 2


Hallo. Tenkte å legge ut resten av bildene fra hytteturen vi var på i helgen. Simba hadde prøvd ut vann å leke med, dette syns han ikke var så gøy, han måtte rett og slett legge seg flat på terassen å tørke så fort som over hode mulig. Men da har han prøvd dette også! Han er så nydelig. Igår reise også Troy, så vi reiser på hytta kun med Simba. Litt enklere å holde styr på Simba, da Troy tar seg friheten i å bare rusle avgårde uten at man merker det, men han er super duper flink til å komme tilbake da, han skal ha for det <3

Lille søøøøting

Da snakkes vi senere dere, blir nok ikke noe blogging før vi er hjemme igjen. Mest sannsynlig til helgen igjen. 
 

Sommerferie på hytta - DEL 1


Hallo. Det har vært lite blogging mens vi har vært på hytta, det er pga. vi dessverre ikke har internett der (det suger) så da blir det ikke noe blogging eller sosiale medier. Nå har vi kommet hjem igjen da jeg skal på et møte imorgen, så reiser vi tilbake igjen imorgen kveld. For en gangs skyld tok jeg masse bilder, dessverre tok jeg ikke noe bilder av noe annet enn hundene men det får gå for denne gang.

Simba var flink hele bilturen til hytta, ikke et eneste pip fra han. Han ble fort kjent med stedet og virket som han følte seg raskt trygg der også da han begynte å trasle rundt sammen med Troy og løp og lekte masse! Nok prating nå, her kommer del 1 av bildene fra hytteturen. ENJOY <3
Vi har stor kost oss sammen med hundene, og skal ta flere bilder når vi reiser tilbake, og da ikke bare av firbeinte hehe.

 

Liten oppdatering på valpen


Hallo. Tenkte å oppdatere litt om valpen, kanskje litt mer for min egen del enn for deres, men er veldig dårlig med bloggidèer når jeg må se etter Simba hele tiden, så får ikke gjort stort annet enn å være med han. I går øvde vi masse på å gå i bånd, selvom han er liten og selvom jeg ikke har kjøpt sele enda (skal egentlig ikke gå på tur enda) så har jeg startet litt smått ute på gårdsplassen for at han skal venne seg til dette å gå i bånd. Var litt krangling i starten men han skjønte at det ikke var så skummelt etter hvert. Tok med noen godbiter han ble helt spinnvill av, tydeligvis falt dem i smak. Fikk han til å gå bortover mens han prøvde å få tak i denne godbiten, dette er jo en veldig smart ting å gjøre når de skal lære seg til å gå i bånd. Vi driver også litt med kommando trening på han, men ettersom han er så ung enda skal man ikke øve sånn veldig mye, men han kommer hver gang (nesten) når man roper, og han skjønner han får belønning. Han har også snart lært seg sitt. Han viser fremgang hver dag og det virker som han stoortrives med oss. Elsker å kose og elsker å leke. Skikkelig valp, men andre ord. 

Idag skal vi ikke store greiene, er søndag så er jo ikke veldig mye å finne på. Skal en tur i bilen og øve litt  på å kjøre bil mens vi skal kjøpe mat. Utenom det skjer det ikke allverden. Dere får ha en kjempe fin søndag videre, så snakkes vi.

- Julie Martine
 

Vi har blitt foreldre


Igår fikk vi hjem denne herligheten og gud så skjønn han er. Vi har navnet han til Simba og føler navnet kler han godt. Det å ha valp, helt alene er som å være foreldre. Har tatt på skikkelig, derfor ingen blogging igår. Benjamin har endelig ferie nå så er skikkelig deilig å få litt hjelp nå. Kommer nok endel oppdateringer her på bloggen om han ettersom jeg er hjemmeværende med han så er det ikke mye annet å finne på. Det er så sinnsykt koselig å ha valp igjen, og han er så søt og snill liten voffs.

 

Antrekk 05.07.17


Idag tok jeg egentlig på meg det første jeg fant, det er så varmt ute for tiden og jeg har ikke hatt noe spesielle ting jeg må så har blitt en mer daffende dag for meg. Dessverre har jeg ikke link til verken toppen eller shortsen, shortsen ble kjøpt på cruise og toppen i Spania i fjor. Eeelsker sånne type shortser, har så mange forskjellige - loove <3 
 

Spennende tid i vente


Hallo. Er litt dårlig blogging for tiden, prøver å blogge èn gang om dagen, men det er ikke alltid like lett. Sover litt dårlig for tiden så ender opp med at jeg ikke får sove om natta og er våken da, så legger jeg meg tidlig på morgningen og sover utover dagen, og da er det litt for sent til å ta bilder osvosv, for hele dagen har allerede gått. Forrige fredag dro Rafael og skulle egentlig bli boende hos noen andre, med tanke på at han bjeffer så mye og ikke kan være alene hjemme, dette gikk ikke veldig bra så oppdretter dro å hentet han igjen igår, så kommer han til meg og Benjamin på fredag. Vi har sagt ja til å passe han mens hun er på ferie og det er jo bare koselig, da vi har ferie vi og, eller jeg har ferie. 

Vi får også valp på fredag, fra samme oppdretter. Det blir skikkelig koselig. Ettersom Rafael egentlig ikke skulle være hos oss mer, spurte vi hun om vi kunne kjøpe den siste valpen hennes, og det fikk vi lov til. Så nå ble det plutselig to hunder i hus, men det er jo bare kjempe koselig. Utenom det så venter jeg på selvutløser kontroll så blir det litt lettere å ta noen selfies og antrekksbilder og diverse sånn, da Benjamin som regel er veldig sent hjemme, så det blir aldri noe av. Problemet nå er bare at jeg har mistet ene "skrua" som fester kameraet til stativet mitt, så nå har jeg ikke stativ. Hadde den før vi flyttet til Drøbak, så den burde være her et eller annet sted i flytterotet, men har ikke funnet den enda - så vurderer bare å kjøpe nytt stativ når jeg kommer hjem fra Italia. 

Nå venter jeg på at Benjamin skal komme hjem fra jobb da han endelig sluttet tidlig. Så vi skal spise middag sammen og kose oss frem til han skal på trening. Har prøvd ut foundationen jeg kjøpte og likte den veldig godt. dekker ikke sånn megabra på nupper og sånt men ellers veldig fin i fargen og passet meg perfekt. Øyenskyggene var litt dårlig pigmenterte med engang man fikk de på øye, men nå har ikke jeg mer igjen av primeren min så kan selvfølgelig være noe med det å gjøre. Ellers, så snakkes vi siden!
 

Innkjøp fra Makeup Mekka


Hallo. For noen dager siden bestilte jeg litt sminke fra Makeup Mekka. Bestilte 12 øyenskygger og en foundation. Aldri brukt dette merke før og har enda ikke prøvd produktene da jeg akkurat fikk dem, men har flere venner som er veldig fornøyd med produkter fra MM. Tenkte å vise dere hva jeg har kjøpt.Gleder meg til å teste ut alt dette, så kanskje det kommer en update på disse herlighetene. 

- Julie Martine
 

Bildedryss fra hytteturen


Denne helgen dro jeg og Benjamin til hytta mi like ved her vi bor og vi tok med oss Rafael og Lykke. Var veldig deilig vær og sol begge dagene. Virker som hundene storkoste seg på hytta og de var veldig slitne på kvelden siden de hadde utforsket så mye. Nå har Rafael reist igjen og jeg og Benjamin venter på valp. Dette blir en spennende tid i vente.

På lørdagskvelden dro vi ned på stranda med hundene. Det blåste veldig så vi ble her ikke store tiden. Men Rafael syns det var veldig gøy.-  Julie Martine

 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017
Follow Norske blogger
VenneforespørselKONTAKT


jm_96@hotmail.nohits