Liten update

Hallo! Beklager lite oppdateringer her men har rett og slett ikke orket. Dagene har gått kun til å slappe av og være hjemme. Døgnrytmen min er elendig så jeg har sovet meste parten av dagen som har resultert til null blogg. Imorgen reiser vi på hytta og blir der over helgen, dessverre ikke noe nett der men tenkte å ta med meg kamera! Så da blir det oppdatering når vi er hjemme igjen på søndag, Evt. Mandag

Spiste verdens diggeste burger her om dagen!! Den var sååååå god

Vi snakkes senere søtiser

Snart reiser vi!


Nå er det ikke lenge igjen før vi reiser. Jeg gleder meg så sinnsykt mye. Sommerferiene de siste årene har bydd på så mye og jeg og familien har reist mye. Dette året reiser vi til Italia til et sted som heter Como. Jeg, storesøster og hennes mann skal i brullyp til en venn av storesøsteren min som jeg også har blitt "god venn" med om man kan kalle det det. Hun er som en storesøster for meg også. Hun gifter seg like ved der vi skal bo og det blir skikkelig koselig!

Vi reiser om en måned og jeg gleder meg så veldig til å komme til et nytt land med nye ting å oppleve. Pizza og Pasta skal vi spise masse av og shoppe må vi få til. Kjæresten min skal også være med oss og vi har leid villa på et rolig, koselig sted med masse natur og rolig landskap rundt. Basseng har vi også så dette blir super bra!

Ååå, det ser så fint ut der!

Nå skal jeg bare slappe av litt foran tven. Benjamin jobber sent i dag så det blir sen middag på oss. Ellers har jeg ikke så store planer, har vasket utgangdøra utenfor, den var sinnsykt møkkete. Skal rydde litt inne så bare ta en rolig dag.

- Julie Martine

 

Minnene varer evig

Hvordan skal jeg starte dette - hvordan skal jeg skrive. Dette er vanskelig men jeg har så mange tanker i hode at jeg er nødt til å skrive det ned. Jeg er helt tom innvendig, men samtidig er jeg full av tanker.

Du smiler, du ler og du er så sterk. Du har et hjerte av gull og en personlighet uten like. Du setter alle personer foran deg selv, uansett hva - og jeg er evig takknemlig for å være i din familie. Når jeg var liten og lekte med din datter var det alltid deg vi kom til om det var noe. Du sa alltid ja til alt og du var alltid så snill at vi ikke spurte de andre voksene om noe fordi vi viste du kom til å si ja. Jeg husker godt en episode veldig godt da du ble ordentlig sinna. Jeg hadde fått for meg at din datter skulle farge håret sitt i mange forskjellige farger og satte i gang med å finne tusjer i gud vet hvor mange farger. Lilla, blå, rosa, grønn og rød - forandring på håret skulle det bli! Vi kom ned trappa utrolig stolte med det største gliset vi begge kunne få - men så sinna dere andre ble. Vi som syntes dette var så gøy forstod ikke hvorfor dere var så sure, men den dag i dag skjønner vi kanskje det at tusj i håret på en blond jente er ikke veldig smart.

Vi har gjort masse gøy opp gjennom årene. Vi har vært på hytta våres i Vikøy, bestefar-hytta, vært på cruise, pepperkakebaking, julaften, bursdager - er så mye minner vi har at jeg rett og slett ikke klarer å ramse opp alt. 

Du er så inderlig god, jeg prøver å forklare hvilket fantastisk godt menneske du er, men jeg klarer ikke sette ord på det, fordi det er for godt til å være sant. Det første som kommer opp i hode mitt er smilet ditt og hvor godt du lukter. Du bruker en parfyme som er så god, den er beroligende og god. Du smiler hele tiden, er mer glad menneske er det vanskelig å finne. 

Det har vært noen tunge og harde år for deg, og vi rundt (kan egentlig bare snakke for meg selv, men etter hva jeg tror) er mer en stolt over hvor lenge du har klart å holde ut. Du har tatt alt med et smil selvom vi alle viste dagen ville komme. Du har vært sterk, hatt viljestyrke og kjempet. Du har fremdeles holdt julaften det siste året to ganger på ett år, du har vært med på familie-feiringer og alt som skulle ha dukket opp, tross for hvor syk du egentlig har vært. 

Jeg setter så utrolig stor pris på deg, og det gjør meg vondt at du har hatt det så vondt så lenge. Jeg har blitt holt litt utenfor når det kommer til dette, er ingen som har gitt meg mye informasjon. Tror dette er fordi jeg kanskje knekker sammen litt mer enn normalt, og de andre vil skåne meg for det?  Men jeg har visst på meg hele tiden at dette siste året vi har hatt sammen - har vært det beste. Vi har fått en så god kontakt og holdt kontakten mye bedre enn før. Jeg kom på besøk til deg og vi snakket lenge om hva som skjedde i livet og hadde det kjempe koselig. Du ER koselig.

Jeg kommer aldri til å glemme den siste dagen jeg var med deg. Jeg kommer alltid til å huske, ordrett hva du sa til meg - og jeg kommer alltid til å gjøre deg stolt. Jeg er så ufattelig takknemlig for at du er du og at jeg er så heldig som får lov å være i din familie. Jeg skriver ER som i nå tid. Jeg tror på livet etter døden og er helt sikker på at du er her med oss enda. Du vil alltid være til stedet, men denne gangen i hjertet mitt. Minnene varer evig

Rest in peace. Veldig glad i deg.

Vellykket dag på Tusenfryd


Hallo dere. Da har jeg plantet meg godt i sofakroken og er utrolig sliten i beina. Det tar virkelig på å være på Tusenfryd. Vi var som sagt med hele familien og da var også tantebarna mine med så var for det meste rundt om kring med de og tok karuseller som de kunne ta. Det var utrolig koselig og det så ut som de koste seg ekstremt masse! Vi tok også den nye attraksjonen som ligger ved Supersplash som jeg ikke husker hva heter, selvom det bare er en halvtime siden jeg kom hjem, hah - men gud så våt jeg ble. Altså, jeg var KLISSVÅT når jeg gikk ut fra den. Heldigvis var være med oss i hele dag og det var varmt og deilig med masse, masse sol. Glemte helt å ta bilder idag, men tok noen av tantebarna mine mens de tok litt småting som du ser over. 

Nå sitter jeg og Benjamin å slapper av i vær vår ende i sofaen og er helt døde i kroppen. Etterpå skal jeg kanskje dra en tur på hytta til i morgen men er litt usikker på om jeg orker det med tanke på at jeg har vært på full kjør i hele dag. Men familien skal ut så kanskje jeg tar turen med hundene sånn at de får litt ro i sjela i skogen og landlige omgivelser. Hadde vært fint for de tror jeg, så spinnvill Rafael er. Vi snakkes senere, er så sliten nå at jeg ikke orker å gjøre noenting. Tar på å være på Tusenfryd som voksen merker jeg, hah!

 

- Julie Martine
 

Familiedag på Tusenfryd

Hallo! Idag skal jeg og kjæresten min møte omtrent hele familien min, eller av de nærmeste som kusine, onkel, tantebarn osv på Tusenfryd. Det blir veldig hyggelig. Tenkte egentlig å la kamera ligge igjen hjemme dessverre da jeg har kamera som er ganske tungt å irriterende å bære rundt med seg. Kanskje jeg får tatt noen bilder med mobilen mens jeg er der som jeg kan blogge med. Gleder meg veldig da det er flere år siden jeg var der sist, og vet det har kommet en ny attraksjon i år som jeg bare må få med meg. Haha, det er gøy å være litt barnslig av og til. 


Igår spiste vi hjemmelaget pizza som min kjæreste lagde og det smakte kjempe godt! Vi snakke senere idag! 
 

Bildedryss av de firbeinte


Hallo! Idag har vi fått besøk av Lykke, enda en av Jorunn sine vofser. Dette var veldig hyggelig for Rafael og de koser seg veldig sammen. Lykke er en bestemt, voksen dame jeg har håp skal få Rafael til å roe seg noen hakk, og ser ut som det fungerer så langt. Nå ligger de begge på sofaen og halvsover begge to. De syns det er veldig gøy å gå på tur sammen og selvom Rafael helst vil ha all oppmerksomhet for seg selv syns han det nok er litt koselig med en firbeint han har kjent lenge. Veldig søte er dem begge to, og måtte bare ta noen bilder av dem her de ligger.


Ahh, for noen vakre skapninger!!

Ellers idag har vi kost oss med Pizza og slappet av foran TVen. Nå har Benjamin dratt på trening så jeg skal bare slappe av. Er helt død etter i går enda og er skikkelig støl i beina, så kommer sikkert til å sovne snart for jeg er så sliten.. Haha, kanskje jeg burde begynne å trene litt jaaa.. Ellers, ha en veldig fin kveld videre!

 

To herligheter på sommerbeite


Hallo! Idag har jeg og Amalie vært sammen i stallen og det var utrolig koselig. Er lenge siden jeg har vært i stallen og var veldig koselig og beroligende å være bland disse nydelige, firbeinte dyrene igjen. Været var med oss idag også og hestene er nå satt på sommerbeite. I den anledning tok jeg noen bilder av Amalie og Kalu og noen portretter av han. Herregud, se så nydelig han er! Amalie var så snill å tok noen bilder av meg og Vera også, kanskje jeg bør begynne å sminke meg i stallen, jaaa... 


Fine, fine Kalu


Vera var ikke så sammarbeidsvillig til å ta bilder, hun ville heller mer enn gjerne spise gress..


Selvom jeg ikke ser så veldig staselig ut, er Vera meganydelig <3 Savner det å ha hest, merker jeg. Heldigvis er eieren til Vera superduper snill å lar meg ri Vera så og si når jeg vil. Ulempen er kun det at det tar evigheter å komme seg til Vestby fra meg, men av og til klarer jeg det selvom og det er ekstremt koselig å ha Amalie i samme stall!

Dette ble et veldig sent innlegg, men har vært helt utslitt siden stallen og gått ekstremt langt. Resten av kvelden skal jeg bare på nattatur med vofsen så legge meg. Vi snakkes imorgen.

 

Sommersalg på Nelly - Alt under 300kr

Hallo! Ettersom jeg kjøpte kjolen min jeg skal bruke i bryllupet i Italia på Nelly kom jeg over endel andre fine ting jeg har lyst på. Føler jeg har hatt veldig mange forskjellige stiler men nå har jeg falt pladask på den litt mer rolige, rene stilen. Om man kan kalle det det? Jeg har funnet et par ting jeg har veldig lyst på, som jeg vurderer sterkt å kjøpe. Alt er under 300kr. Nelly har ekstremt stort salg nå på mange, mange, mange varer så er bare å klikke seg inn HER å kjøpe!


Svart kjole HER  // Svart blondekjole HER   // Rosegold body HER


Body her   //  Jumpsuit her    //  Kjole her


Jumpsuit her  //   Svart tanktop her   //  Svart jumpsuit her


Rosegold kjole her     //     Rosegold genser her    //   Skulderløs genser her 

Er helt besatt av Nelly for tiden og det er salg der så ofte at det er så lett å gå litt berserk. Tror det ender opp med at jeg kommer til å kjøpe noe av dette til turen til Italia da jeg ikke har noen fine sommerklær. Har også fått sansen for kjoler, så kanskje jeg kommer til å kjøpe noen sommerkjoler også. LØP OG KJØP <3
 

Hundekos på stranda

Ikveld dro jeg, kusina mi og hennes kjæreste til badeparken nede i Drøbak med hundene og det var utrolig koselig! Rafael er jo ikke veldig fan av vann men han hoppa utti en gang - det var mer enn nokk for han. Lekte litt på stranda så bar det hjem igjen.

Gått veldig mye nå så er utrolig sliten. Så nå skal jeg lage meg noe å spise og se black sails eller hva det heter med kjæresten som syns det er spennende!

Dessverre tok ikke jeg med meg kamera for det tenkte jeg ikke var noe vits, men det angrer jeg på nå. Tok to bilder med mobilen som ikke ble av den beste kvaliteten, men er vel bedre enn ingenting!

Dere får kose dere videre ikveld så snakkes vi

Gårsdagen i bilder


Hallo. Igår ble det så mye styr her i hjemmet at jeg faktisk ikke rakk å oppdatere noe særlig.. Men det var en fin dag. Startet med rolig frokost også kom pappa og Per Olav å ga oss vaskemaskinen våres, så kunne vi endelig vaske klær igjen! Etter det kom Nuttesen på besøk,men Rafael ble jo i hundre. (bjeffebånd han har på seg, IKKE STØT - er spray, sånn før folk vil banke meg for det :pp)


Så gårsdagen igår gikk rett og slett ut på å bare styre med hundene. Plutselig så begynte Rafael og reagere på Nutte og etter det var det bare krangling og sjalusi. Så endte med at vi bare holdt dem fra hverandre inne - ute koste de seg sammen på tur og løp og løp masse sammen!

Idag er jeg litt usikker på hva planene blir, men skal kanskje møte kusina mi etterpå. Evt skal jeg bare rydde, for leiligheten er helt bomba nå!

- Julie 

 

Verdens enkleste smoothie


Jeg tenkte å vise dere en smoothie jeg pleier å lage. Den er veldig, veldig enkel og akkurat derfor jeg lager den. Det eneste du trenger en banan, jordbærsyltetøy og vaniljeyoughurt. 


Ettersom jeg er allergisk til så og si alt så tar jeg bare noen biter banan. Og lager ikke veldig mye da jeg som sagt ikke tåler dette egentlig, men det er veldig, veldig godt!!

Du kliner alt opp i smoothieflaska. En banan, jeg tar 5-6 spiseskjeer med youghurt og to spiseskjeer jordbærsyltetøy. Og voila!

Et litt bedre alternativ til de som ikke syns frukt er så veldig godt, hehe..

Hvordan smoothier lager du? JATAKK til oppskrifter!
 

Sleeping beauty


Idag har det ikke skjedd noe, så ble ikke store greiene her på bloggen. Rafael er jo pen å se på så slenger med to bilder av han. Vi blogges når jeg har litt mere å fortelle dere om. 


 

Photo: FlowersMamma ga meg denne vakre blomsten til bursdagen min. Syns blomsten er veldig vakker
 

Kjærestekveld


Hallo alle sammen! Beklager veldig sen oppdatering men internettet her hjemme har ikke helt vært på våres side. Prøvde å oppdatere litt tidligere idag men da ville ikke bildene bli opplastet pga. internettet var så dårlig. Nå har det plutselig kommet tilbake og da tenkte jeg å oppdatere dere selvom det ble en veldig sen oppdatering idag, klokken er jo halv tolv!!

Idag har det ikke skjedd så veldig mye mer enn at vi har tatt det med ro, vært en tur å handlet mat og ellers ikke gjort stort. Vi har ikke vært alene på flere dager og idag tenkte vi at vi skulle kose oss med taco og skikkelig chille-kveld. Benjamin lagde taco til oss mens jeg rydder, jeg hater å lage mat, haha - er noe av det værste jeg vet... Utenom å bake, det kan være ganske morsomt. Vi spiste og så litt på tv og nå slapper vi av i sofaen. 


Vi gikk en liten tur i stad for å bli kjent med nabolaget og her vi bor, og det var veldig deilig vær og varmt. Endelig, sier nå jeg. Men blir vel regn igjen med engang. Typisk Norge det..Veldig festelig kledd, haha.

Nå skal vi bare slappe av videre og jeg vurderer å bake pizzaboller. Vi snakkes imorgen søtiser!
 

Bursdagsfeiringen min


Hallo. Igår feiret jeg bursdagen min hjemme hos mamma og pappa sammen med familien og det var veldig, veldig koselig. Jeg og kjæresten min har bursdag veldig tett på hverandre så ble litt feiring og gaver til han også. Dette året ønsket jeg og Benjamin oss ting til leiligheten da vi endelig har flyttet - og vi fikk masse nødvendige ting vi trengte! Det var veldig koselig kveld og vi spiste lasagne og spilte Uno på kvelden. Ingvild og hennes kjæreste Rob var også med på fotball og det var veldig, veldig gøy. Har ikke spilt fotball siden jeg gikk på det og det begynner å bli endel år siden. 

Idag er jeg litt usikker på hva planene blir da jeg er alene hjemme.. Benjamin jobber idag og da blir det loner-tid for meg. Kanskje jeg skal ta noen bilder og oppdatere enda litt mer. Tok dessverre ikke noe bilder igår annet enn bordet og noen blomster, men kan slenge ut de for å pynte opp innlegget litt.

Vi snakkes senere dere 

Disse to må du få med deg


Hallo dere! Jeg tenkte å anbefale dere to youtubere som er utrolig flinke med det de gjør. De er et kjærestepar som opprinnelig er fra Sverige men som bor i Manaco. Jon og Janni heter de. 

Youtubekanalen til Jon HER
Youtubekanalen til Janni HER


De vlogger på sine to kanaler og har med hverandre i sine youtubekanaler ofte. De har veldig morsomme videoer i tillegg og jeg tror jeg har sett snart alle sammen. Det er veldig få youtubere som har videoer som er spennende å se på hele tiden, etter du har sett et par, men disse to er det aldri kjedelig å se på. Dere må klikke dere inn og se videoene dere også!

- Julie Martine 
 

Trenger deres hjelp!


Hallo! Jeg skal i bryllup i Italia til sommern og jeg har ikke funnet kjole enda. Det står mellom de to kjolene jeg har lagt med bilde av ovenfor. Hvilken kjole syns du jeg burde kjøpe? hvilken var finest? Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Liker den til venstre best, med tange på fargen men den til høyre føler jeg er litt mer elegant og kanskje passer bedre til et bryllup? - eeh, jeg er så usikker, trenger virkelig deres hjelp! 

OBS: Kjolen til høyre er rosa den og, bare veldig veldig lys rosa, så den er IKKE HVIT. 
 

Antrekk for dagen

Morro at det blir bare dårligere og dårligere kvalitet på bildene. Bildene ble tatt igår da jeg ikke hadde noen som kunne ta bilder av meg idag. Og ettersom jeg har vært opptatt hele dagen igår så måtte bildene bli tatt klokken 23 på kvelden, da blir det bare mørkere og mørkere ute - så beklager for det. 

 

Det ble en fin dag

Hallo! En liten update fra meg. Nå har vi kommet hjem fra begravelsen, den var veldig, veldig fin. Nå er hele familien her av de nærmeste og det kommer til å bli veldig hyggelig det også! Tenkte bare å komme en sjapp tur innom da jeg har en greie for blogg om dagen! Woho😂

Har cravings på servelat for tiden, haha - er så sinnsykt godt!

Vi snakkes senere dere!

Another grey day


Hallo. Idag våknet jeg av me selv halv ni, jeg lå i sengen å kun så i taket. Idag er en tung dag og jeg er ikke riktig sikker på hvordan jeg skal klare å komme meg gjennom denne dagen. Vi blir hentet klokken ti av Pappa, så drar vi hjemover til mamma og pappa sitt hus. Vi skal være i kirken klokken 12, og mer enn det vet jeg faktisk ikke. Jeg har bare vært i en begravelse før - det var til bestefar i 2014. Jeg husker det som om det var i går, ingen begravelser er noe hyggelige. Men det er en fin måte å si farvel på. Jeg kommer til å huske tante for den fantastiske damen hun er og hun vil fortsette å være i hjertet mitt. 

Vi prates senere. 
- Julie Martine

 

Sneakpeak på leiligheten


Hallo alle sammen! Tenkte jeg skulle vise dere leiligheten jeg og kjæresten min bor i. Vi har for noen uker siden flyttet til Drøbak og vi stooortrives her. Er så sinnsykt fint og fredelig rundt her vi bor og vi har alt av butikker, buss og sånt i gå avstand. Det er så deilig å bo for seg selv og man vokser ekstremt mye. Vi har ikke helt kommet inn i dette med hvor ting skal være og vi mangler endel ting som micro, vaskemaskin og fryser men det kommer. At the moment ser det sånn her ut som på bildene, og kommer til å oppdatere når jeg og Benjamin har fått alt i orden her inne. Vi trives så godt og det er så deilig å endelig kunne lage mat når man vil, legge seg når man vil og at ingen bryr seg.. Haha!Har macrolinse så var litt vanskelig å ta disse bildene. På soverommet er det også to skap og en kommode og vindu. Men tror jeg må kjøpe meg ny linse hvor jeg selv kan zoome da linsa mi er 55zoom standar. Kan ikke justere dette så blir litt vanskelig i lengden dette her. Dette er da en sneakpeak på leiligheten, håper dere syns det er gøy å se. 

- Julie 

 

Morgenstund med tekoppen


Hallo. Først og fremst tusen takk for sinnsykt mye respons på innlegget jeg skrev i går, setter utrolig stor pris på det! Akkurat nå sitter jeg med en te kopp i hånda og hoster ekstremt mye. Som nevnt tidligere på bloggen har jeg blitt syk og selvom jeg er over den værste delen så har hosten begynt å komme idag. Heldigvis kjøpte jeg te i går så idag skal jeg kose meg innendørs med en kopp i hånden. Jeg er veldig sær når det kommer til varme drinker. Er ikke noe glad i verken kaffe, te eller toddi - men må man så må man. Earl Grey Tea er jo den mest vanligste av dem alle og den klarer jeg å dytte innabords med litt hjelp av en kilo sukker. 

Denne teén var da ikke så ille. Det er helt stille i leiligheten enda, Rafael sover og Benjamin sover.. Da er det tid for å se litt på Kardashians å kose seg i sitt eget selskap. Imorgen er det begravelse til Tante så er mye som går rundt i hode mitt nå. Har ikke sagt noen ting om dette med tante da jeg syns det er alt for privat å snakke om. Hun døde for litt over en uke siden, og mer enn det trenger dere ikke vite. Hun var og er verdens beste tante og det snilleste menneske på jord. Jeg tror på livet etter døden og jeg er helt sikker på at tante fortsatt er med oss, ser oss og er stolte av oss. Rest in peace.

Nå skal jeg sette meg godt til rette å se litt Kardashians, er helt å tryne hvor avhengig jeg er av disse jentene. Elsker det!

- Julie Martine
 

 

Takk til dere som ødela livet mitt

Det er ikke mange som kjenner den ekte meg. Er ikke mange som vet hvem jeg egentlig er, hvem jeg er som person, hvem jeg er i vennegjengen eller hvordan jeg er som en ekte venn. Det er omtrent ingen som kjenner meg for den ekte, personen jeg egentlig er - og det er en veldig stor grunn for at det er så få som vet hvem jeg er og egentlig kan si de kjenner meg. 

Er ingen overraskelse at det er mange som tror de kjenner meg. Jeg har blitt snakket om siden jeg gikk på barneskolen. Allerede i en alder av 10 år var det sikkert 500 rykter rundt om kring om meg. Jeg kunne ikke gå forbi jevnaldrende barn uten å bli sett stygt på, snakket stygt om eller slengt noe stygt etter. Jeg har ikke vært verdens snilleste unge som liten, jeg var ekstremt vanskelig. Jeg hørte omtrent aldri på mamma og pappa og jeg ville gjøre akkurat som jeg selv ville. 

Etter årene gikk ble jeg så vant til å ha falske mennesker rundt meg at jeg mistet meg selv på veien. Jeg hadde levd i en egen, liten boble hvor jeg trodde mine venner var venner, når dem egentlig ikke var mer enn mennesker som ville være med meg for å kunne snakke om meg dagen etter. Man blir tilslutt veldig vant til det å være hatet, det at ingen liker deg, det at mennesker rundt deg tror forskjellige ting når dem egentlig ikke kan vite at sagnet er sant eller ikke. Det er mye du ikke vet, og det er mye du aldri får vite.

Den dag idag sitter jeg egentlig igjen med en stor takk. Jeg vil takke alle de drittungene som har gjort livet mitt til et rent helvette å leve. Jeg vil takke dere som satt store nok spor til at jeg kan huske dere den dag i dag, og hva enkelte personer har gjort mot meg gjennom årene er egentlig helt ekstremt syke. En jente lurte meg med henne på do på et kjøpesenter, og stod klar med tre gutter og en annen jente og banket dritten ut av meg, den andre løper inn på toget å slår meg ihjæl mens mine såkalte "venner" ser på. Det er så mye sykt visse personer har gjort mot meg at jeg egentlig ikke kan si noe annet enn takk den dag i dag. 

Jeg er så glad for at disse personene som har satt så dype spor i meg har gjort meg til den jeg er i dag. Så mye fælt jeg har opplevd om mennesker jeg trodde var mine bestevenner, har snudd mye på hode for meg. Den dag i dag sitter jeg med at jeg har fått lære i ung alder at det er mye viktigere med 2 ekte venner, enn ti falske. Jeg har smakt på å bli forlatt, blitt baksnakket og utheng til de grader at jeg den dag i dag gir så faen i mennesker som prøver å ødelegge livet mitt enda mer.

Jeg har blitt sterkere enn noen gang, jeg har lært meg å leve med at ingen er perfekte. Har lært hvor sinnsykt psykisk syke mennesker kan være når de har lyst å banke dritten ut av en person, brekke ryggen på personer, slå ut tennene på personen - uansett hva det måtte være. Hva er egentlig greia? Hva er det jeg har gjort dere? Det provoserer meg så jævlig at mennesker tror de kjenner meg, når dem faktisk ikke gjør. Det er så mye utsagn som har oppstått opp gjennom årene at folk tror de faktisk kjenner meg fordi en venn av en venn av en venn fortalte ditten og datten. 

Dere skal få lov å fortsette. Med engang jeg publiserer dette innlegget kommer alle som "kjenner meg" til å få høre om det. De leser det, kommenterer stygge ting til vennene sine om det, og vips er vi på den igjen. Men denne gangen dere, denne gangen får dere ikke til noen ting. Dere ødela så mye før, at jeg aldri kommer til å knekke noen gang igjen.

Takk! Tusentakk for at dere fikk meg til å innse hvor sinnsykt sterk jeg har blitt av at dere har sunket så lavt å prøvd å ødelegge totalt livet mitt. Tusentakk, tusentakk!

Min nye mac og Iphone 6s

Hallo! Dessverre ble det ikke noe blogging fra meg de siste dagene da jeg har ligget med kraftig syke. Har hatt hodepine, halsbetennelse og verking i hele kroppen og i går natt kastet jeg opp sikkert ti ganger. Så for meg ble det liggende i sengen å sove nesten 48 timer.. Er ikke bra enda og dette kommer sikkert til å vare noen dager, men jeg lovte å vise den nye macen min og den nye telefonen jeg fikk til bursdagen min. 
Desvverre ble det ikke så mange bilder, da jeg ikke er heelt i form til å redigere og styre med dette enda.. 

Jeg kommer tilbake når jeg er litt bedre, vi snakkes

 

Tacokveld

Hallo! Tenkte bare å oppdatere litt. Har dessverre ikke macen i skrivende stund så blir mobil innlegg nå. Idag er jeg hos foreldrene mine og skal snart opp til storesøster for å ha tacokveld med familien! Uheldigvis har jeg blitt syk - men er man taco elsker må man møte opp!

Tenkte å vise dere macen og iPhonen jeg fikk til bursdagen min går - det kommer i et annet innlegg ikveld.

Ettersom jeg sitter på den nye mobilen så har jeg ingen bilder heller. MEN, var noen bilder fra iCloud her og de er gamle. Helt utrolig hvor mye tragisk jeg og Ida (www.lillelyckelarsen.blogg.no) har funnet på opp gjennom årene.

Vi var søte da, haha!

Vi snakkes senere Idag

- Julie

Jeg feirer år!

Halloo! Idag er det endelig min bursdag og i år gleder jeg meg ekstra mye. Vi har flyttet ut i egen leilighet, vi har fått Rafael igjen og jeg får en gave i år jeg har ventet på siden jeg ble født. Neida, kanskje ikke så lenge meg veeeeldig lenge. Kjæresten min jobber idag så jeg har reist hjem til mamma og pappa for å være litt med de. Men det er jo torsdag, så ingen var her når jeg kom. Idus kommer en tur etterpå, så det blir veldig, veldig hyggelig!


Vi snakkes senere idag ♥
 

Hund i bur
Hallo. Jeg har veldig lyst til å skrive om en ting da jeg spurte på en hunde-facebook gruppe om hvordan jeg kunne redusere evt .få vekk seperasjonsangsten til hunden jeg har på for. Ettersom han ødelegger ALT som finnes og kan ødelegges om han er løs i huset når jeg øver på å være "alene hjemme" så må han være i bur. Nå jobber ikke jeg atm og derfor er det ikke en hel dag jeg er borte, men syns likevel det er viktig å jobbe med angsten hans da det kommer en dag hvor både jeg og kjæresten min er på jobb samtidig og da vil jeg også at han skal kunne klare å være hjemme en 8 timer uten å ødelegge alt rundt han, bjeffe og pipe. Jeg fikk mye hjelp på det innlegget jeg skrev på denne facebook gruppen men det var veldig lite greit at jeg hadde han i bur - fra andres øyne. 

Vi har øvd på å sette han i et annet rom, vente noen sekunder med å komme inn, gjentatt dette med noen sekunder, 5 minutter, 15, halvtime. Om og om igjen. Vi har prøvd å sette han løs i huset, gått ut døren stått utenfor å ventet for å høre om han misstrives. Han starter MED ENGANG å bjeffe, pipe, løpe rundt som en gal og ødelegge ting. Derfor valgte vi heller å bruke buret, sånn at han kan være der uten å ødelegge ting evt. skade seg selv. Øvd mye med dette å sette han i bur, og han syns det er greit helt til døren på buret lukkes, da setter han i gang med å bjeffe og pipe. Han roer seg etter en 40 minutters tid, han er veldig utholdene når det kommer til bjeffingen sin så han kan godt sitte å bjeffe i timesvis om han hadde hatt lyst til det. Har lest meg opp på nettet, sett youtube videoer av hundetrenere som trente på angsten med hunder, prøvd alt dem har vist på video. Vet at man skal ta dette i hunden sitt tempo, men han viser null respons.

Jeg lurer egentlig på hva ditt syn på dette er. Er det dyremishandling å hunden sin i bur når du er borte? Er det slemt av deg som eier/forvert å legge hunden i buret mens du rydder, støvsuger eller andre ting. Mitt problem med hunden er at han følger etter meg på do, når jeg dusjer skal han være med å dusje, lukker jeg døren skraper han opp døren, bjeffer og gråter - finner ting å ødelegge. Ettersom han også ikke liker å være ut av syne fra meg, så må jeg stenge han i buret da vi ikke har plass til grind, om det er det det kalles. Med engang han kommer i buret er han like ille med bjeffing og piping, men han roer seg etter hvert. Det gjør han IKKE om han er løs. 

Jeg lurer også på hvorfor det er så slemt og dumt å sette hunden sin i bur. Jeg har akkurat fått han, og han er veldig god kjemi med oppdretter men søker fler tips da vi har prøvd alt oppdretter vet og det jeg har lest meg opp på. Jeg personlig, syns ikke det skal være en ufin ting å legge hunden sin i bur. Jeg syns det er viktig at han skal kunne lære seg til å trives i buret og at det skal være hans lille "værelse" hvor han kan føle seg trygg og kan sove uten at han stresser over at jeg drar hjemmefra evt. går rundt i huset, UTEN HAN. 

Nå har du fått vite min historie om hvorfor jeg putter han i bur. Jeg gjør det ikke for å være slem mot han og ikke for at det skal være en straff, men rett og slett fordi han må lære seg å trives der og lære seg at han ikke kan fot følge meg og kjæresten min over alt. Det er to sider av en sak, og det er jeg fult klar over men jeg søker fremdeles hjelp og er nysgjerrig på hvorfor det er så slemt. Fikk meldinger om at jeg mishandlet han og at han ikke hadde det noe bra - og derfor blir jeg nysgjerrig på hva dere andre hundeelskere og eiere gjør om dere har vært i den samme situasjonen..

- Julie Martine

Birthday boy

Hallo!

Igår hadde min kjære bursdag og det bar til senteret sammen med en veninne for å kjøpe gave til Benjamin! Uheldig for han jobbet han sent igår og var ikke hjemme før kvart over ni. Tror han ble veldig fornøyd med gaven og at den falt i smak!

Resten av dagen idag går på å rydde hos mamma og pappa til de kommer hjem. Så reise hjem til leiligheten å bare slappe av idag! ❤

Vi snakkes

Så dritt lei

Hallo.. Nå har vi akkurat flyttet inn i den nye leiligheten og jeg har selvfølgelig glemt laderen til kameraet mitt så ingen bilder ble det i dag gitt.. Skal hjemom til foreldrene mine imorgen så da henter jeg de få tingene jeg har glemt. Denne bloggen har egentlig blitt mer ett sted jeg bare skriver tankene mine og hva som skjer i livet, er ikke så farlig med lesere lenger og få en stor blogg. Har mer blitt til at jeg bare må få ut tankene mine ett sted, da jeg ikke har noen å snakke med om det - uten at jeg skal føle det bare blir mas og irriterende for vennene mine. 

Jeg sitter med en jævla stor klump i magen, hvorfor er jeg litt usikker men jeg føler at jeg er dritt lei alt sammen. Jeg vil bare vekk fra alle som vet hvem jeg er, kjenner meg og vil bare starte helt nytt ett annet sted. Derfor flyttet jeg hit jeg flyttet - her er det få som kjenner meg og jeg kan starte livet mitt litt mer på nytt enn det jeg kunne ha gjort på Kolbotn. Jeg har ikke noe motivasjon til noen ting lenger, vil bare låse meg inne ett sted å være alene. Egentlig skal det jo være en fin tid i vente, endelig har jeg flyttet ut, fått tilbake voffsen som jeg har på for og ett nytt bosted med utallige fine turer, strender og alt rundt meg. Men likevel sitter jeg bare inne, er sur og lei og vil komme meg vekk herfra også. Jeg er dritt lei av menneskene som er rundt meg, og jeg er dritt lei av de falske menneskene som finnes her i verden. Hva skal man gjøre i sånne perioder? Man må vel bare se positivt på livet, er det ikke det man sier? Gjøre noe med problemet og alt det der.. 


(arkivbilde)
Rafael har det hvertfall veldig fint. Han har også vært på to nye utstillinger og kom på 2. plass. Veldig stolt ♥ Fikk også to rosetter. Virker som han trives på sitt nye bosted, litt for lite til å kaste ball inne men han setter veldig pris på at det er så rolig i nabolaget og 2 meter unna turstier uten biler og bråk. Vi har golfbanen rett ved siden av oss og der er det mye skog rundt, og Rafi eeelsker å være i skogen. Han har så mye personlighet den lille tullingen, og han er bare søtere og søtere for hver dag som går. Jeg er veldig glad for at jeg har han. En bestevenn som kun er der for deg, en som holder deg glad og vil kose og trøste, setter uendelig stor pris på han ♥

Idag har det ikke skjedd så mye. Har bare ryddet (flytta for flere dager siden og det tar på skikkelig, er ikke ryddet ordentlig ut av flyttekassene enda!!) og spist spagetti middag, jeg elsker spagetti. Imorgen må jeg hjemover til mor og far sitt hus å rydde gjennom hele huset til de kommer tilbake fra ferie. De dro til syden mens jeg sitter her i Norge... Da får jeg også som sagt hentet kameraladeren min så får jeg oppdatert litt bedre. Vi snakkes senere ♥
 

Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017
Follow Norske blogger
VenneforespørselKONTAKT


jm_96@hotmail.nohits