hits

KvalitetstidViktig med litt kvalitetstid sammen med Simba. Idag løp han løs på golfbanen, dette synes han er kjempe morsomt!

- Julie Rolstad

Lille julaften


God jul dere! Nå har jeg kommet meg hjem til mamma og pappa, og vært med å pynte litt til jul. Storesøster, mannen og barna er også her så nå er det fult hus. Vi har spist god julemat i dag også, noe som var skikkelig deilig. Har skikkelig cravings på julemat for tiden, så gleder meg ekstremt mye til pinnekjøtt imorgen! Nå sitter vi å ser på jule program på tven hele gjengen. Lenge siden at hele familien har vært samlet sånn . her!


Firbeint leke besøk


Hallo! Igår hadde jeg en veldig koselig dag sammen med Eline og Leon. Hentet Eline hos hun og ba henne ta med Leon sånn at Simba kunne få hilse på han da vi har lenge snakket om at hundene skal møtes. Disse to er også nesten samme rase og de lekte kjempe fint sammen. Jeg har aldri sett Simba så "tøff" før og han syns det var kjeeeempe morro å endelig ha en å leke med som leker rolig og er snill, Leon stopper også når han får beskjed. De lekte masse masse, mens jeg og Eline koste oss med Lasagne og salat. Det var en veldig hyggelig kveld igår, og som jeg har savna Elinus!


Hadde en veldig koselig kveld, og det tror jeg Simba hadde og. Slukna med engang og sov veldig godt i natt for å si det sånn. Helt utslitt enda her han ligger.

Idag skal jeg bare slappe av å jobbe med eksamen, går jo opp i Norsk om to uker. Så skal jeg handle litt og være med Simba. Har merket at jo mer jeg trener og gir han oppmerksomhet å turer jo finere har han blitt igjen. Kommet også over trassalderen nå, så han er ingen propell lenger, nå er han verdens største kosegris<3

 

- Julie Martine

In the forestHallo dere! Idag (egentlig igår, publiseres dagen etter) har det vært en lang dag. Jeg har vært på farta i hele dag. Startet med at vi hadde klart å sove kjempe lenge, våknet ikke før 12:00 - ikke Simba heller så han var nok sliten etter å ha vært på besøk hos oppdretter og alle hundene hennes. Han syns det var kjempe gøy og vi lærte han sporing, og klikkertrening og han fikk leke med de andre hundene, noe som var kjempe morsomt! 

Idag har vi vært litt over alt, har vært en tur hjemme og tok med meg Simba for en øvelse i å kjøre bil, heldigvis er det null problem å kjøre bil med han fra før av, men ettersom jeg ikke har egen bil som jeg kan bruke hver dag å trene i, opprettholder vi øvelsen så ofte vi kan! Her er han ekstremt flink, ligger helt rolig og sovner, ingen piping eller bjeffing. Istad tok vi oss en gåtur til Heer Skanse og lekte litt i skogen her. Jeg tok noen bilder som kommer under. Blir mye Simbablogger her, men det er rett og slett det eneste jeg husker å ta bilder av, han er så søt!

Simba 14 uker


Altså, finnes det noe som er finere å se på enn dette? aww, smelter av den vakre babyn min <3 <3

Nå har han blitt hele 14 uker og har hatt sin siste 12 ukers vaksine, han har blitt så fin. Biter mye mindre, og vi har fått inn ordentlige rutiner og nå er han veldig fin å ha med å gjøre. Var en liten periode jeg trodde jeg skulle gå i bakken flere ganger, men nå har det løsna litt og dette er bare så koselig, ha valp er mye jobb, men det er så koselig samtidig. Imorgen skal vi dra til oppdretter å leke og lære litt mer, så det gleder vi oss veldig til!

Tok noen nye bilder av han istad mens vi hadde det litt gøy ute med ball og vi øvde på sitt og bli. Han er så vakker!

Ellers, skal jeg legge meg nå da jeg jobber imorgen. Derfor det har blitt minimalt med blogging siden jeg kom hjem fra Italia, jobber fulltid og jobber som regel sene vakter dessverre. Men trives utrolig godt i ny jobb og er assisterende sjef på Funky Frozen Youghurt - er bare å komme innom å kjøpe is. Vi har også veeeeeeldig gode frapper <3

Føles ut som mitt eget barn


Hei dere! Det har vært fult kjør siden sist jeg blogget og det er jo ikke så rart når jeg har vært i et to dagers bryllup. Mandag var det mingling i villaen til R og K og igår var selve vielsen og festen og det varte langt utover natten. Var en ekstremt stilig bryllup og R og K så helt sinnsykt fine ut!! Idag skal vi mest sannsynlig i bursdagen til K og mingle litt mer i villaen deres.

Men over til dette blogginnlegget. Som dere sikkert (hahaa) har fått med dere så har jo jeg kjøpt meg en valp. Han har blitt en del av den lille familien til meg og Benjamin og det å reise vekk fra han har vært vanskeligere enn jeg hadde trodd. Man blir så knyttet til disse firbeinte og jeg kjenner virkelig på det nå. Han har blitt til min lille bebi og min lille engel. Jeg vet han har det godt, for han er hos en god venn av meg som er kjempe flink med han, men føler det blir godt å få han hjem igjen også. Er rart det der at man føler litt på det å ha fått et barn når man har fått et dyr i hus. Gjelder jo ikke bare hunder men alle slags kjæledyr. Det er så koselig og man får mange fine minner sammen. 

Jeg skal oppdatere dere så ofte som mulig, nå skal jeg starte å fikse meg så reiser vi, så vi snakkes siden søtiser!

 

- Julie

Sommerferie på hytta - DEL 2


Hallo. Tenkte å legge ut resten av bildene fra hytteturen vi var på i helgen. Simba hadde prøvd ut vann å leke med, dette syns han ikke var så gøy, han måtte rett og slett legge seg flat på terassen å tørke så fort som over hode mulig. Men da har han prøvd dette også! Han er så nydelig. Igår reise også Troy, så vi reiser på hytta kun med Simba. Litt enklere å holde styr på Simba, da Troy tar seg friheten i å bare rusle avgårde uten at man merker det, men han er super duper flink til å komme tilbake da, han skal ha for det <3

Lille søøøøting

Da snakkes vi senere dere, blir nok ikke noe blogging før vi er hjemme igjen. Mest sannsynlig til helgen igjen. 
 

Sommerferie på hytta - DEL 1


Hallo. Det har vært lite blogging mens vi har vært på hytta, det er pga. vi dessverre ikke har internett der (det suger) så da blir det ikke noe blogging eller sosiale medier. Nå har vi kommet hjem igjen da jeg skal på et møte imorgen, så reiser vi tilbake igjen imorgen kveld. For en gangs skyld tok jeg masse bilder, dessverre tok jeg ikke noe bilder av noe annet enn hundene men det får gå for denne gang.

Simba var flink hele bilturen til hytta, ikke et eneste pip fra han. Han ble fort kjent med stedet og virket som han følte seg raskt trygg der også da han begynte å trasle rundt sammen med Troy og løp og lekte masse! Nok prating nå, her kommer del 1 av bildene fra hytteturen. ENJOY <3
Vi har stor kost oss sammen med hundene, og skal ta flere bilder når vi reiser tilbake, og da ikke bare av firbeinte hehe.

 

Liten oppdatering på valpen


Hallo. Tenkte å oppdatere litt om valpen, kanskje litt mer for min egen del enn for deres, men er veldig dårlig med bloggidèer når jeg må se etter Simba hele tiden, så får ikke gjort stort annet enn å være med han. I går øvde vi masse på å gå i bånd, selvom han er liten og selvom jeg ikke har kjøpt sele enda (skal egentlig ikke gå på tur enda) så har jeg startet litt smått ute på gårdsplassen for at han skal venne seg til dette å gå i bånd. Var litt krangling i starten men han skjønte at det ikke var så skummelt etter hvert. Tok med noen godbiter han ble helt spinnvill av, tydeligvis falt dem i smak. Fikk han til å gå bortover mens han prøvde å få tak i denne godbiten, dette er jo en veldig smart ting å gjøre når de skal lære seg til å gå i bånd. Vi driver også litt med kommando trening på han, men ettersom han er så ung enda skal man ikke øve sånn veldig mye, men han kommer hver gang (nesten) når man roper, og han skjønner han får belønning. Han har også snart lært seg sitt. Han viser fremgang hver dag og det virker som han stoortrives med oss. Elsker å kose og elsker å leke. Skikkelig valp, men andre ord. 

Idag skal vi ikke store greiene, er søndag så er jo ikke veldig mye å finne på. Skal en tur i bilen og øve litt  på å kjøre bil mens vi skal kjøpe mat. Utenom det skjer det ikke allverden. Dere får ha en kjempe fin søndag videre, så snakkes vi.

- Julie Martine
 

Vi har blitt foreldre


Igår fikk vi hjem denne herligheten og gud så skjønn han er. Vi har navnet han til Simba og føler navnet kler han godt. Det å ha valp, helt alene er som å være foreldre. Har tatt på skikkelig, derfor ingen blogging igår. Benjamin har endelig ferie nå så er skikkelig deilig å få litt hjelp nå. Kommer nok endel oppdateringer her på bloggen om han ettersom jeg er hjemmeværende med han så er det ikke mye annet å finne på. Det er så sinnsykt koselig å ha valp igjen, og han er så søt og snill liten voffs.

 

Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017
Follow Norske blogger
VenneforespørselKontakt


jm_96@hotmail.no