hits

Ro i sjela


Heihei dere!
Nå er det en veldig lang stund siden jeg har oppdatert, det grunnet mye jobb og forbereding til eksamen i mai. Akkurat i skrivende stund sitter jeg hjemme med en god frokost og en tur med Simba i vente. Har helt glemt noen bilder jeg tok av han da jeg var ute med han for noen uker siden, som jeg tenkte å vise dere!

De siste ukene har gått til kun jobb og skole, og helgene har gått til å være med kompisene mine. Hatt veldig mye på agendaen så bloggen min har dessverre blitt litt mer til en "se tilbake på minner" enn en blogg. Jeg er fremdeles veldig usikker på om jeg skal begynne å blogge ordentlig igjen, da jeg egentlig ikke har tid til det. Vanskelig å ta outfit bilder alene og det å ta med meg kamera på jobb er ikke så morsomt for dere å se da jeg står som regel alene på jobb. Men får se hvordan det blir mot sommeren, pleier å ha mer motivasjon og tid da!


Idag spiste jeg toast med ost, skinke og tomatbønner - utrolig godt og enkelt å lage! Drikker også kun vann om dagen, så unnet meg et glass med pepsi.


Over til bildene av Simba. Nå har simba blitt hele 10 måneder gammel, og han begynner å bli en stor gutt. Han har blitt ekstremt mye roligere og lydigere også, så all treningen faller til nytte. Vi koste oss ute for litt siden og da tok jeg noen bilder av kjekkasen også!
- Julie Martine

Bloggtips?

Hallo!
Ettersom jeg gjerne har lyst til å oppdatere denne bloggen så trenger jeg sårt hjelp av dere til noe bloggtips. Hva har dere lyst til å lese om? Antrekkinnlegg, Simbainnlegg, hva jeg gjør i hverdagen? osvosvosv - tenkte jeg skal starte å ta med kameraet litt rundt om kring (om jeg klarer å huske på det) så da kan jeg starte å blogge litt om hverdagen, jobben osv - om det faller i smak?


Gjerne skrik ut om dere har noen idèer, så innlegget mitt igår tok av, og det var jo bare et antrekksinnlegg, så det så ut som falt i smak!

Nå skal jeg reise mot jobb, så dere får ha en kjempe fin dag videre, så snakkes vi senere!

 

Holiday feeling


Hallo og god jul!! 
EEEEENNNDEEELLIIIIGGGG
 har jeg litt fri fra jobb i jula og det føles deilig! Egentlig har jeg ikke tatt meg ferie, men har fri fra og med idag og frem til tirsdag, mest fordi det er røde dager, men kan jo late som uansett. Jeg startet ferien min med å våkne rimelig tidlig, gikk en fin tur sammen med Simba i det fine været. Her har det vært snø noen dager nå, og ikke noe regn, så håper snøen holder seg til julaften! I år feirer vi jul hjemme hos mamma og pappa, noe jeg gleder meg masse til. Dessverre er dette første gang vi feirer uten tante, veldig rart og veldig tomt, men tante er fremdeles med oss i himmelen <3


Det er så sykt fint her jeg bor nå, og får skikkelig julestemning med snø, frost i trærne og himmelen er veeldig fin!


(Beklager mine fine kvalitets snapchat bilder)

Senere idag kommer kusina mi som jeg ikke har sett på en stund, noe jeg gleder meg ekstremt masse til. Vi skal pakke inn julegavene våres og kose oss. Det er alltid veldig koselig å være med Ingvild, og spesielt nå etter hun har flyttet til England. Så dette blir en veldig bra start på min bittelille ferie! Dere får kose dere kjempe masse i jula med familie og venner, og håper dere får en riktig fin dag videre.

- Julie Martine

Jentekveld med "gutta"

Hallo dere! Helgen som var hadde jeg besøk av Leah, Silje og Jacob. Vi hadde jobbet vi jentene på lørdagen, men Silje og Leah stengte så jeg rakk å komme meg hjem, slappe av og rydde som en gal etter det igjen, før de ankom hit. Silje og jeg skulle hente høytaler på Skorkeberg og selvfølgelig rakk vi ikke bussen. Planen var da å gå for det virket ikke så langt i mitt hode, men fy som jeg angret på det. Vi fikk henta høytaleren og bar tilbake til Dyrløkke. Da vi ankom leiligheten min startet vi med å lage mat, lasagne fra Rema tæssen er virkelig gode saker, løp å kjøp! 


Var kanskje litt slemt å utelokke Jacob på alle bildene men.. Vi spiste god mat, spilte spill, noe som var sinnsykt morsomt. Har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Var nok kanskje ikke så morro, men - jeg syntes så!

Kvelden avsluttet seg langt på natt, hvor vi alle var døde. Det var en kjempe koselig kveld og jeg håper det gjentar seg, guttaa.

Ellers resten av dagene frem til nå har jeg vært på julemiddag hos mamma og pappa på søndagen, hvor vi spiste ribbe og var med familien. Tok med meg Simba og tantebarna mine syns det er så stas med han. De leker ofte at Simba skal jage de, og de ler så de griner begge to. Her snakker vi om en på tre og en på fem, de er så søte og Simba er så utrolig snill med de! Kjempe gøy og koselig å se på de leke sammen. Mandag til idag har jeg bare jobbet. Blitt sene kvelden og stenging på jobb. Idag er heldigvis Siljus på jobb, så dagen blir litt bedre. Jeg står for det meste alene på jobb, da jeg jobber kvelder - drit kjipt men det må til det også. Litt usikker på hva som skjer videre i uken, da det kan hende jeg må jobbe hele uka, aka 7 dager. Aldri gjort det før, så det kommer til å bli slitsomt, men halo penger - hvem liker ikke det?!

Nå skal jeg se på "How I met your mother" videre, har virkelig fått sansen for den serien nå. Jeg virkelig HATA den tidligere, forstå absolutt ikke meningen og syntes det vertfall ikke var noe morsomt. Men gud som jeg elsker Barney og Ted <3 <3 <3 Skulle gjerne gifta meg med de to morroklumpene. 

Jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere mer enn en gang i måneden, men da må jeg få inn litt inspo for hva jeg skal blogge om. Jeg jobber ekstremt mye så og på kvelden, så jeg har på en måte ikke så mye å blogge om da jeg ikke har tid til å gjøre noe annet. Er nok ikke så veldig gøy for dere å lese om hva jeg gjorde på jobb.. Men skal prøve å få knipsa litt outfit bilder, wanties innlegg osv også dere. Så snakkes vi, for nå ble dette blogginnlegget veldig mye "jeg bryr meg ikke" tekst. 

- Julie Martine xX

Squaden på julebord


Heihei! Ettersom lite oppdatering her så beklager jeg mye for det. Det har vært mye eksamen, mye skole og mye jobb. Nå har jeg endelig fri fra jobb og er ferdig med alle mine eksamener så har endelig litt tid til å oppdatere litt her også. Jobben hadde julebord hos sjefen forrige helg, noe som var utrolig morsomt. Silje, Leah og jeg møttes først, så dro vi videre til Askim. Og den trekløver`n vi er ble det mye tull og tøys. Tok dessverre ikke med kamera på julebordet men vi knipset litt bilder med telefonene som jeg tekte å dele med dere andre fyllefanter (neida). 


Jeg hadde det veldig koselig og morsomt med god mat og godt selvskap. Ble ikke en så veldig lang kveld på oss da jeg og Leah åpna butikken dagen etter men vi kom oss hjem tidlig natta. Prøver så godt å oppdatere så ofte som mulig, og det skal jeg fortsette med. Ikke drep meg for bildene da jenter.

 

Imorgen skal jeg ha jentekveld her hjemme med Silje, som har lovt hun skal lage middag til meg! (jeg hater å lage mat) det kommer til å bli kjempe koselig. Ellers skjer det ikke mye annet fremover utenom jobb, jobb og mer jobb. Merker nå som jeg har jobbet på Funky i 5 måneder at det er utrolig slitsomt å jobbe, men pengene tikker inn og man får veldig gode venner. Nå skal jeg lage litt middag etter å ha ryddet i hele leiligheten, prøver å være litt konemateriale også. 

- Julie Martine

Historisk dag i Horten DEL 2

Hallo. Som jeg nevnte igår hadde jeg tatt så mange bilder av jeg måtte lage to innlegg. Under slenger jeg med resten av bildene fra Hortenturen, noe som var veldig spennende å oppleve. 

Nå skal jeg løpe på jobb noe jeg faktisk gleder meg til. Har hatt fri siden onsdag, og det begynner å bli sin tid da man er vant til å jobbe hele tiden. Dere får kose dere kjempe masse videre idag, så snakkes vi siden.

- Julie Martine

Historisk dag i Horten


Hallo!
Denne helgen har jeg vært i Horten sammen med familien min. Vi har feiret min kjære far som har fylt år, og det har vært en veldig koselig tur. Pappa interesserer seg veldig for historiske ting og krigen etc. så vi har hatt guidet tur gjennom Sjømillitærestsamfund og vært på museum og til og med vært i en ubåt!! Jeg tok noen bilder gjennom denne opplevelsen som jeg tenkte jeg skulle dele med dere andre. Jeg pleier som regel å ikke bry meg om sånne historiske og gamle ting, men akkurat dette var veldig spennende.Dere burde faktisk ta dere turen innom her om dere er i Horten en gang. Selv for de som ikke syns dette er så stor stas, så var det faktisk veldig spennende å se ting som er maaaange, maaange år gamle og ting som kjente personer faktisk har EID.  Kommer en del 2 av dette da jeg tok litt fler bilder enn det jeg trodde. Resten av kvelden går til å ta turen til mamma og pappa, selvom jeg akkurat har kommet inn døra hos meg selv. Skal ta med Simba så det blir kjempe koselig. Vi snakkes senere, folks! Ha en fortsatt fin dag/kveld videre!

- Julie Martine

Verdens beste stekte nudler


Heihei! Igår lagde jeg stekte nudler som jeg har fått helt dilla på. Det er sinnsykt godt og det tar faktisk ikke så lang tid å lage heller. Jeg tenkte å vise dere hele prosessen, sånn at kanskje du også vil lage dette. 

Ellers igår så slappet jeg av å var med en kompis på kvelden bare, ryddet litt i leiligheten. Det er så deilig å ha fri når jeg jobber så mye som det jeg gjør, og heldige meg fikk fri idag også. Nå er det siste innspurt for eksamen i tillegg, gruer meg som en liten baby til det.. Men, man må jo bare gjennom det.


Dette er det du trenger:

Brokkoli
Nudler
Soya saus
BBQ sausDet jeg starter med er å kutte opp all brokkolien, små buketter uten stilk. 


Deretter koker jeg opp nudlene, med krydderet som følger med pakken. Jeg hadde valgt Mr. Lee nudler i kjøttsmak istedenfor de jeg har valgt nå.


Skjær opp kjøttet og hell opp i soya saus og bbq saus og bland sammen og stek kjøttet og kok opp brokkoli
And voilà! 
Dette er veldig, veldig godt og det tar kanskje en 30 min å lage, virkelig verdt det. 

Idag har jeg fått hentet pakken i posten med klærne jeg har kjøpt, så tenkte å kanskje vise klærne også i et annet innlegg. Idag skal jeg egentlig bare slapp av så har god tid til å redigere litt bilder å oppdatere dere, kanskje jeg også får lagt noen innlegg som publiseres senere og! Mye spennende som skjer fremover nå, så har mye å blogge om i helgene stort sett. Bursdag, begravelse, halloween, lønning (!!!!!) - yay. Dere får kose dere videre, så snakkes vi siden!

Festligheter


Hallo dere! Jeg tenkte å gi dere et litt mer detaljert innlegg om hva jeg har gjort de siste to helgene. Som dere vet så jobber jeg veldig mye så har ikke mye å blogge om i hverdagene, men når det kommer venner og alkohol i bildet så blir det mye mer bilder og mye mer å gjøre. Forrige, forrige helg var jeg sammen med jentene på byen og det var veldig, veldig koselig. Vi vorsa hos meg (alltid meg hahaah) og det var drit koselig, så dro vi utover til Oslo. Forsåvidt gjorde vi det forrige helg også!! Mye ut her nå, dere. Morsomt å møte vennene sine igjen å gjøre noe morsomt, spesielt når jeg ikke har vært på byen på over ett år. 


de kommer til å hate meg for noen av disse bildene, vil jeg tro :p :pDet har vært noen veldig morsomme og koselige helger, men merker jeg ser veldig frem til denne helgen her hvor jeg bare skal slappe av, ikke noe alkohol, ikke noe festing, bare slappe av hjemme. Merker det blir veldig, veldig deilig, har også blitt syk nå, så prøver å holde meg sånn at jeg ikke blir for syk til å jobbe. 

Vi snakkes senere, nå må jeg løpe til bussen!

- Julie Martine

Money cries


Hallo dere, fin overskrift ikke sant? Det er en sang av Pryde, burde høre den, for den er så kos å høre på! 

Idag har jeg bare ryddet leiligheten, slappet av og vasket. Middag står på planen, men er det bare jeg som syns det er sååå kjedelig å lage mat? Etter jeg flyttet ut hjemmefra har ikke middag vært så stas å lage. Jeg syns det er drit kjedelig, for å være ærlig, men mat er godt - så man må jo! Helgen har jeg brukt på å slappe av og være med venner. Vært to tøffe dager, laange dager, med lite søvn - men morsomt har det vært! Det er så koselig å se jentene igjen etter man ikke har vært med de på lenge, og det er så koselig å gjøre noe artig sammen! 

Det hadde vært veldig fint om dere kom med bloggtips til meg, jeg står litt fast på hva jeg skal blogge om. Ser det er mange innom her selvom jeg omtrent ikke oppdaterer og det setter jeg utrolig pris på, så vær så snill gi meg noe tips!

 

Vi snakkes søtiser <3

Long time, no seen

Hallo dere! Dessverre har bloggen blitt litt glemt etter jeg startet å jobbe så mye, jeg har rett og slett ikke tid til å blogge særlig mye når jeg jobber. Ikke blir det så spennende det jeg skal blogge om, om jeg hadde valgt å blogge, for rekker ikke annet enn å stå opp, dra på jobb så hjem å spise middag så sove... 

Men noe spennende har jeg jo gjort. I helgen var jeg ute sammen med jentene og det var utrolig koselig. Vi dro en tur på Jams tross for at jeg var veldig skeptisk, da det er ett sted hvor de fleste ikke drar ut.. Men gøy var det. De siste dagene har jeg bare vært med venner og jobbet, og idag hadde jeg endelig fri, det var sinnsykt deilig å endelig kunne slappe av litt. Har ryddet hele leiligheten idag, og sittet å sett på "løgner" serien på Netflix, den er så elsk!

Jeg skal prøve å bli flinkere til å holde bloggen gående, må bare skaffe meg nytt kamerastativ + ny linse! 

 

Vi snakkes dere, søtiser. Ser mange av dere er innom selvom jeg blogger, og det setter jeg utrolig pris på<3

Lazy days in Italy


Hallo! Idag har vi vært i Como på dagen for å titte litt rundt i butikker og for å spise lunsj. Dessverre hadde jeg ikke med kameraet dit men tok noen bilder rundt her vi bor som ligger litt utenfor selve Como by. Vi dro ned på en matfestival som har vært noen dager nå og da klarte jeg å huske kameraet. Bildene er litt fra her og der på vei ned til festivalen, og det er så utrolig fint her. Litt oldfashion for min del, men veldig vakkert.
Jeg ble sååå gira på sukkerspinn da jeg så det var her, og måtte selvfølgelig kjøpe det. Det triste er at dette sukkerspinnet ble kasta i bakken like fort som det ble kjøpt da det kom en veps.. Da var Julie ikke fornøyd lenger, hadde gleda meg til dette sukkerspinnet, sukksukk.. 

Dessverre er det ikke så fint vær her mens vi har vært her, så jeg håper på sol fremover nå.. Imorgen står det på værmeldingen at det skal bli relativt fint vær men værmeldingen har tatt feil alle dagene hittil... Har også fått meg ny jobb som asisterende sjef på Funky Frozen Youghurt så starter opp der på mandag, dagen etter vi kommer hjem fra Italia. Kjenner jeg gleder meg litt til å komme hjem igjen til Simba og ha en rutine i hverdagen igjen. Nå skal vi ha litt tapas her i heimen, det blir mega godt! Er så sinnsykt god mat her, og det kan også være litt skummelt for de som er ekstremt glad i mat!!

 

Vi snakkes senere søtiser, god kveld videre!

- Julie Martine

Sommeridyll i Italia


Hallo. Nå er vi vel fremme i villaen og det er dødskoselig her. Veldig gammeldags stil på huset og møbler og tingene ellers, men ute er det vakkert. Har regnet litt idag og vært lyn og torden men nå titter solen frem!
Dessverre tok jeg meg ikke tiden til å redigere disse bildene for dere, men tenkte at det var bedre å bare få slengt ut en oppdatering. 

Resten av dagen idag skal vi bare utforske litt rundt her i byen før det blir fult kjør fra og med i morgen av til søndag med bryllup og festligheter. Gleder meg masse til å bruke den nye kjolen min, den er megafin! Dere får kose dere resten av dagen. Er veldig dårlig internett så vet ikke hvor ofte jeg får blogget enda. Tar sikkert en time å laste opp ett bilde, så har sittet med dette innlegget siden i dag morges.. Dere får kose dere, vi snakkes <3

Deilig med ferie

Hallo. I de siste dagene har det ikke skjedd veldig mye oppdateringer her. Var på hytta frem til forrige helg og har vært rimelig opptatt etter jeg kom hjem. Linn har vært mye med meg og vi har vært ute veldig mye og derfor har det blitt lite blogging. Har ikke tatt med meg kameraet rundt sa jeg syns det er litt flaut, haha. Har tatt noen få bilder mens vi har vært sammen, og Simba har også fått være med!

Har vært mye farting da vi har vært med noen andre venner av oss også, har dessverre blitt veldig lite oppdateringer. Litt usikker på om jeg kommer til å fortsette, men vi får se

Dere får kose dere videre alle sammen! Resten av dagen skal jeg bare slappe av og har ryddet leiligheten siden jeg stod opp, begynner å bli fint nå!

Spennende tid i vente


Hallo. Er litt dårlig blogging for tiden, prøver å blogge èn gang om dagen, men det er ikke alltid like lett. Sover litt dårlig for tiden så ender opp med at jeg ikke får sove om natta og er våken da, så legger jeg meg tidlig på morgningen og sover utover dagen, og da er det litt for sent til å ta bilder osvosv, for hele dagen har allerede gått. Forrige fredag dro Rafael og skulle egentlig bli boende hos noen andre, med tanke på at han bjeffer så mye og ikke kan være alene hjemme, dette gikk ikke veldig bra så oppdretter dro å hentet han igjen igår, så kommer han til meg og Benjamin på fredag. Vi har sagt ja til å passe han mens hun er på ferie og det er jo bare koselig, da vi har ferie vi og, eller jeg har ferie. 

Vi får også valp på fredag, fra samme oppdretter. Det blir skikkelig koselig. Ettersom Rafael egentlig ikke skulle være hos oss mer, spurte vi hun om vi kunne kjøpe den siste valpen hennes, og det fikk vi lov til. Så nå ble det plutselig to hunder i hus, men det er jo bare kjempe koselig. Utenom det så venter jeg på selvutløser kontroll så blir det litt lettere å ta noen selfies og antrekksbilder og diverse sånn, da Benjamin som regel er veldig sent hjemme, så det blir aldri noe av. Problemet nå er bare at jeg har mistet ene "skrua" som fester kameraet til stativet mitt, så nå har jeg ikke stativ. Hadde den før vi flyttet til Drøbak, så den burde være her et eller annet sted i flytterotet, men har ikke funnet den enda - så vurderer bare å kjøpe nytt stativ når jeg kommer hjem fra Italia. 

Nå venter jeg på at Benjamin skal komme hjem fra jobb da han endelig sluttet tidlig. Så vi skal spise middag sammen og kose oss frem til han skal på trening. Har prøvd ut foundationen jeg kjøpte og likte den veldig godt. dekker ikke sånn megabra på nupper og sånt men ellers veldig fin i fargen og passet meg perfekt. Øyenskyggene var litt dårlig pigmenterte med engang man fikk de på øye, men nå har ikke jeg mer igjen av primeren min så kan selvfølgelig være noe med det å gjøre. Ellers, så snakkes vi siden!
 

Snart reiser vi!


Nå er det ikke lenge igjen før vi reiser. Jeg gleder meg så sinnsykt mye. Sommerferiene de siste årene har bydd på så mye og jeg og familien har reist mye. Dette året reiser vi til Italia til et sted som heter Como. Jeg, storesøster og hennes mann skal i brullyp til en venn av storesøsteren min som jeg også har blitt "god venn" med om man kan kalle det det. Hun er som en storesøster for meg også. Hun gifter seg like ved der vi skal bo og det blir skikkelig koselig!

Vi reiser om en måned og jeg gleder meg så veldig til å komme til et nytt land med nye ting å oppleve. Pizza og Pasta skal vi spise masse av og shoppe må vi få til. Kjæresten min skal også være med oss og vi har leid villa på et rolig, koselig sted med masse natur og rolig landskap rundt. Basseng har vi også så dette blir super bra!

Ååå, det ser så fint ut der!

Nå skal jeg bare slappe av litt foran tven. Benjamin jobber sent i dag så det blir sen middag på oss. Ellers har jeg ikke så store planer, har vasket utgangdøra utenfor, den var sinnsykt møkkete. Skal rydde litt inne så bare ta en rolig dag.

- Julie Martine

 

Minnene varer evig

Hvordan skal jeg starte dette - hvordan skal jeg skrive. Dette er vanskelig men jeg har så mange tanker i hode at jeg er nødt til å skrive det ned. Jeg er helt tom innvendig, men samtidig er jeg full av tanker.

Du smiler, du ler og du er så sterk. Du har et hjerte av gull og en personlighet uten like. Du setter alle personer foran deg selv, uansett hva - og jeg er evig takknemlig for å være i din familie. Når jeg var liten og lekte med din datter var det alltid deg vi kom til om det var noe. Du sa alltid ja til alt og du var alltid så snill at vi ikke spurte de andre voksene om noe fordi vi viste du kom til å si ja. Jeg husker godt en episode veldig godt da du ble ordentlig sinna. Jeg hadde fått for meg at din datter skulle farge håret sitt i mange forskjellige farger og satte i gang med å finne tusjer i gud vet hvor mange farger. Lilla, blå, rosa, grønn og rød - forandring på håret skulle det bli! Vi kom ned trappa utrolig stolte med det største gliset vi begge kunne få - men så sinna dere andre ble. Vi som syntes dette var så gøy forstod ikke hvorfor dere var så sure, men den dag i dag skjønner vi kanskje det at tusj i håret på en blond jente er ikke veldig smart.

Vi har gjort masse gøy opp gjennom årene. Vi har vært på hytta våres i Vikøy, bestefar-hytta, vært på cruise, pepperkakebaking, julaften, bursdager - er så mye minner vi har at jeg rett og slett ikke klarer å ramse opp alt. 

Du er så inderlig god, jeg prøver å forklare hvilket fantastisk godt menneske du er, men jeg klarer ikke sette ord på det, fordi det er for godt til å være sant. Det første som kommer opp i hode mitt er smilet ditt og hvor godt du lukter. Du bruker en parfyme som er så god, den er beroligende og god. Du smiler hele tiden, er mer glad menneske er det vanskelig å finne. 

Det har vært noen tunge og harde år for deg, og vi rundt (kan egentlig bare snakke for meg selv, men etter hva jeg tror) er mer en stolt over hvor lenge du har klart å holde ut. Du har tatt alt med et smil selvom vi alle viste dagen ville komme. Du har vært sterk, hatt viljestyrke og kjempet. Du har fremdeles holdt julaften det siste året to ganger på ett år, du har vært med på familie-feiringer og alt som skulle ha dukket opp, tross for hvor syk du egentlig har vært. 

Jeg setter så utrolig stor pris på deg, og det gjør meg vondt at du har hatt det så vondt så lenge. Jeg har blitt holt litt utenfor når det kommer til dette, er ingen som har gitt meg mye informasjon. Tror dette er fordi jeg kanskje knekker sammen litt mer enn normalt, og de andre vil skåne meg for det?  Men jeg har visst på meg hele tiden at dette siste året vi har hatt sammen - har vært det beste. Vi har fått en så god kontakt og holdt kontakten mye bedre enn før. Jeg kom på besøk til deg og vi snakket lenge om hva som skjedde i livet og hadde det kjempe koselig. Du ER koselig.

Jeg kommer aldri til å glemme den siste dagen jeg var med deg. Jeg kommer alltid til å huske, ordrett hva du sa til meg - og jeg kommer alltid til å gjøre deg stolt. Jeg er så ufattelig takknemlig for at du er du og at jeg er så heldig som får lov å være i din familie. Jeg skriver ER som i nå tid. Jeg tror på livet etter døden og er helt sikker på at du er her med oss enda. Du vil alltid være til stedet, men denne gangen i hjertet mitt. Minnene varer evig

Rest in peace. Veldig glad i deg.

Vellykket dag på Tusenfryd


Hallo dere. Da har jeg plantet meg godt i sofakroken og er utrolig sliten i beina. Det tar virkelig på å være på Tusenfryd. Vi var som sagt med hele familien og da var også tantebarna mine med så var for det meste rundt om kring med de og tok karuseller som de kunne ta. Det var utrolig koselig og det så ut som de koste seg ekstremt masse! Vi tok også den nye attraksjonen som ligger ved Supersplash som jeg ikke husker hva heter, selvom det bare er en halvtime siden jeg kom hjem, hah - men gud så våt jeg ble. Altså, jeg var KLISSVÅT når jeg gikk ut fra den. Heldigvis var være med oss i hele dag og det var varmt og deilig med masse, masse sol. Glemte helt å ta bilder idag, men tok noen av tantebarna mine mens de tok litt småting som du ser over. 

Nå sitter jeg og Benjamin å slapper av i vær vår ende i sofaen og er helt døde i kroppen. Etterpå skal jeg kanskje dra en tur på hytta til i morgen men er litt usikker på om jeg orker det med tanke på at jeg har vært på full kjør i hele dag. Men familien skal ut så kanskje jeg tar turen med hundene sånn at de får litt ro i sjela i skogen og landlige omgivelser. Hadde vært fint for de tror jeg, så spinnvill Rafael er. Vi snakkes senere, er så sliten nå at jeg ikke orker å gjøre noenting. Tar på å være på Tusenfryd som voksen merker jeg, hah!

 

- Julie Martine
 

Familiedag på Tusenfryd

Hallo! Idag skal jeg og kjæresten min møte omtrent hele familien min, eller av de nærmeste som kusine, onkel, tantebarn osv på Tusenfryd. Det blir veldig hyggelig. Tenkte egentlig å la kamera ligge igjen hjemme dessverre da jeg har kamera som er ganske tungt å irriterende å bære rundt med seg. Kanskje jeg får tatt noen bilder med mobilen mens jeg er der som jeg kan blogge med. Gleder meg veldig da det er flere år siden jeg var der sist, og vet det har kommet en ny attraksjon i år som jeg bare må få med meg. Haha, det er gøy å være litt barnslig av og til. 


Igår spiste vi hjemmelaget pizza som min kjæreste lagde og det smakte kjempe godt! Vi snakke senere idag! 
 

Hundekos på stranda

Ikveld dro jeg, kusina mi og hennes kjæreste til badeparken nede i Drøbak med hundene og det var utrolig koselig! Rafael er jo ikke veldig fan av vann men han hoppa utti en gang - det var mer enn nokk for han. Lekte litt på stranda så bar det hjem igjen.

Gått veldig mye nå så er utrolig sliten. Så nå skal jeg lage meg noe å spise og se black sails eller hva det heter med kjæresten som syns det er spennende!

Dessverre tok ikke jeg med meg kamera for det tenkte jeg ikke var noe vits, men det angrer jeg på nå. Tok to bilder med mobilen som ikke ble av den beste kvaliteten, men er vel bedre enn ingenting!

Dere får kose dere videre ikveld så snakkes vi

Gårsdagen i bilder


Hallo. Igår ble det så mye styr her i hjemmet at jeg faktisk ikke rakk å oppdatere noe særlig.. Men det var en fin dag. Startet med rolig frokost også kom pappa og Per Olav å ga oss vaskemaskinen våres, så kunne vi endelig vaske klær igjen! Etter det kom Nuttesen på besøk,men Rafael ble jo i hundre. (bjeffebånd han har på seg, IKKE STØT - er spray, sånn før folk vil banke meg for det :pp)


Så gårsdagen igår gikk rett og slett ut på å bare styre med hundene. Plutselig så begynte Rafael og reagere på Nutte og etter det var det bare krangling og sjalusi. Så endte med at vi bare holdt dem fra hverandre inne - ute koste de seg sammen på tur og løp og løp masse sammen!

Idag er jeg litt usikker på hva planene blir, men skal kanskje møte kusina mi etterpå. Evt skal jeg bare rydde, for leiligheten er helt bomba nå!

- Julie 

 

Verdens enkleste smoothie


Jeg tenkte å vise dere en smoothie jeg pleier å lage. Den er veldig, veldig enkel og akkurat derfor jeg lager den. Det eneste du trenger en banan, jordbærsyltetøy og vaniljeyoughurt. 


Ettersom jeg er allergisk til så og si alt så tar jeg bare noen biter banan. Og lager ikke veldig mye da jeg som sagt ikke tåler dette egentlig, men det er veldig, veldig godt!!

Du kliner alt opp i smoothieflaska. En banan, jeg tar 5-6 spiseskjeer med youghurt og to spiseskjeer jordbærsyltetøy. Og voila!

Et litt bedre alternativ til de som ikke syns frukt er så veldig godt, hehe..

Hvordan smoothier lager du? JATAKK til oppskrifter!
 

Kjærestekveld


Hallo alle sammen! Beklager veldig sen oppdatering men internettet her hjemme har ikke helt vært på våres side. Prøvde å oppdatere litt tidligere idag men da ville ikke bildene bli opplastet pga. internettet var så dårlig. Nå har det plutselig kommet tilbake og da tenkte jeg å oppdatere dere selvom det ble en veldig sen oppdatering idag, klokken er jo halv tolv!!

Idag har det ikke skjedd så veldig mye mer enn at vi har tatt det med ro, vært en tur å handlet mat og ellers ikke gjort stort. Vi har ikke vært alene på flere dager og idag tenkte vi at vi skulle kose oss med taco og skikkelig chille-kveld. Benjamin lagde taco til oss mens jeg rydder, jeg hater å lage mat, haha - er noe av det værste jeg vet... Utenom å bake, det kan være ganske morsomt. Vi spiste og så litt på tv og nå slapper vi av i sofaen. 


Vi gikk en liten tur i stad for å bli kjent med nabolaget og her vi bor, og det var veldig deilig vær og varmt. Endelig, sier nå jeg. Men blir vel regn igjen med engang. Typisk Norge det..Veldig festelig kledd, haha.

Nå skal vi bare slappe av videre og jeg vurderer å bake pizzaboller. Vi snakkes imorgen søtiser!
 

Bursdagsfeiringen min


Hallo. Igår feiret jeg bursdagen min hjemme hos mamma og pappa sammen med familien og det var veldig, veldig koselig. Jeg og kjæresten min har bursdag veldig tett på hverandre så ble litt feiring og gaver til han også. Dette året ønsket jeg og Benjamin oss ting til leiligheten da vi endelig har flyttet - og vi fikk masse nødvendige ting vi trengte! Det var veldig koselig kveld og vi spiste lasagne og spilte Uno på kvelden. Ingvild og hennes kjæreste Rob var også med på fotball og det var veldig, veldig gøy. Har ikke spilt fotball siden jeg gikk på det og det begynner å bli endel år siden. 

Idag er jeg litt usikker på hva planene blir da jeg er alene hjemme.. Benjamin jobber idag og da blir det loner-tid for meg. Kanskje jeg skal ta noen bilder og oppdatere enda litt mer. Tok dessverre ikke noe bilder igår annet enn bordet og noen blomster, men kan slenge ut de for å pynte opp innlegget litt.

Vi snakkes senere dere 

Disse to må du få med deg


Hallo dere! Jeg tenkte å anbefale dere to youtubere som er utrolig flinke med det de gjør. De er et kjærestepar som opprinnelig er fra Sverige men som bor i Manaco. Jon og Janni heter de. 

Youtubekanalen til Jon HER
Youtubekanalen til Janni HER


De vlogger på sine to kanaler og har med hverandre i sine youtubekanaler ofte. De har veldig morsomme videoer i tillegg og jeg tror jeg har sett snart alle sammen. Det er veldig få youtubere som har videoer som er spennende å se på hele tiden, etter du har sett et par, men disse to er det aldri kjedelig å se på. Dere må klikke dere inn og se videoene dere også!

- Julie Martine 
 

Trenger deres hjelp!


Hallo! Jeg skal i bryllup i Italia til sommern og jeg har ikke funnet kjole enda. Det står mellom de to kjolene jeg har lagt med bilde av ovenfor. Hvilken kjole syns du jeg burde kjøpe? hvilken var finest? Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Liker den til venstre best, med tange på fargen men den til høyre føler jeg er litt mer elegant og kanskje passer bedre til et bryllup? - eeh, jeg er så usikker, trenger virkelig deres hjelp! 

OBS: Kjolen til høyre er rosa den og, bare veldig veldig lys rosa, så den er IKKE HVIT. 
 

Det ble en fin dag

Hallo! En liten update fra meg. Nå har vi kommet hjem fra begravelsen, den var veldig, veldig fin. Nå er hele familien her av de nærmeste og det kommer til å bli veldig hyggelig det også! Tenkte bare å komme en sjapp tur innom da jeg har en greie for blogg om dagen! Woho😂

Har cravings på servelat for tiden, haha - er så sinnsykt godt!

Vi snakkes senere dere!

Another grey day


Hallo. Idag våknet jeg av me selv halv ni, jeg lå i sengen å kun så i taket. Idag er en tung dag og jeg er ikke riktig sikker på hvordan jeg skal klare å komme meg gjennom denne dagen. Vi blir hentet klokken ti av Pappa, så drar vi hjemover til mamma og pappa sitt hus. Vi skal være i kirken klokken 12, og mer enn det vet jeg faktisk ikke. Jeg har bare vært i en begravelse før - det var til bestefar i 2014. Jeg husker det som om det var i går, ingen begravelser er noe hyggelige. Men det er en fin måte å si farvel på. Jeg kommer til å huske tante for den fantastiske damen hun er og hun vil fortsette å være i hjertet mitt. 

Vi prates senere. 
- Julie Martine

 

Sneakpeak på leiligheten


Hallo alle sammen! Tenkte jeg skulle vise dere leiligheten jeg og kjæresten min bor i. Vi har for noen uker siden flyttet til Drøbak og vi stooortrives her. Er så sinnsykt fint og fredelig rundt her vi bor og vi har alt av butikker, buss og sånt i gå avstand. Det er så deilig å bo for seg selv og man vokser ekstremt mye. Vi har ikke helt kommet inn i dette med hvor ting skal være og vi mangler endel ting som micro, vaskemaskin og fryser men det kommer. At the moment ser det sånn her ut som på bildene, og kommer til å oppdatere når jeg og Benjamin har fått alt i orden her inne. Vi trives så godt og det er så deilig å endelig kunne lage mat når man vil, legge seg når man vil og at ingen bryr seg.. Haha!Har macrolinse så var litt vanskelig å ta disse bildene. På soverommet er det også to skap og en kommode og vindu. Men tror jeg må kjøpe meg ny linse hvor jeg selv kan zoome da linsa mi er 55zoom standar. Kan ikke justere dette så blir litt vanskelig i lengden dette her. Dette er da en sneakpeak på leiligheten, håper dere syns det er gøy å se. 

- Julie 

 

Morgenstund med tekoppen


Hallo. Først og fremst tusen takk for sinnsykt mye respons på innlegget jeg skrev i går, setter utrolig stor pris på det! Akkurat nå sitter jeg med en te kopp i hånda og hoster ekstremt mye. Som nevnt tidligere på bloggen har jeg blitt syk og selvom jeg er over den værste delen så har hosten begynt å komme idag. Heldigvis kjøpte jeg te i går så idag skal jeg kose meg innendørs med en kopp i hånden. Jeg er veldig sær når det kommer til varme drinker. Er ikke noe glad i verken kaffe, te eller toddi - men må man så må man. Earl Grey Tea er jo den mest vanligste av dem alle og den klarer jeg å dytte innabords med litt hjelp av en kilo sukker. 

Denne teén var da ikke så ille. Det er helt stille i leiligheten enda, Rafael sover og Benjamin sover.. Da er det tid for å se litt på Kardashians å kose seg i sitt eget selskap. Imorgen er det begravelse til Tante så er mye som går rundt i hode mitt nå. Har ikke sagt noen ting om dette med tante da jeg syns det er alt for privat å snakke om. Hun døde for litt over en uke siden, og mer enn det trenger dere ikke vite. Hun var og er verdens beste tante og det snilleste menneske på jord. Jeg tror på livet etter døden og jeg er helt sikker på at tante fortsatt er med oss, ser oss og er stolte av oss. Rest in peace.

Nå skal jeg sette meg godt til rette å se litt Kardashians, er helt å tryne hvor avhengig jeg er av disse jentene. Elsker det!

- Julie Martine
 

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Follow Norske blogger
VenneforespørselKontakt


jm_96@hotmail.no