Lazy days in Italy


Hallo! Idag har vi vært i Como på dagen for å titte litt rundt i butikker og for å spise lunsj. Dessverre hadde jeg ikke med kameraet dit men tok noen bilder rundt her vi bor som ligger litt utenfor selve Como by. Vi dro ned på en matfestival som har vært noen dager nå og da klarte jeg å huske kameraet. Bildene er litt fra her og der på vei ned til festivalen, og det er så utrolig fint her. Litt oldfashion for min del, men veldig vakkert.
Jeg ble sååå gira på sukkerspinn da jeg så det var her, og måtte selvfølgelig kjøpe det. Det triste er at dette sukkerspinnet ble kasta i bakken like fort som det ble kjøpt da det kom en veps.. Da var Julie ikke fornøyd lenger, hadde gleda meg til dette sukkerspinnet, sukksukk.. 

Dessverre er det ikke så fint vær her mens vi har vært her, så jeg håper på sol fremover nå.. Imorgen står det på værmeldingen at det skal bli relativt fint vær men værmeldingen har tatt feil alle dagene hittil... Har også fått meg ny jobb som asisterende sjef på Funky Frozen Youghurt så starter opp der på mandag, dagen etter vi kommer hjem fra Italia. Kjenner jeg gleder meg litt til å komme hjem igjen til Simba og ha en rutine i hverdagen igjen. Nå skal vi ha litt tapas her i heimen, det blir mega godt! Er så sinnsykt god mat her, og det kan også være litt skummelt for de som er ekstremt glad i mat!!

 

Vi snakkes senere søtiser, god kveld videre!

- Julie Martine

3 kommentarer

Tiril Sørensen

10.08.2017 kl.21:27

Åå, det høres ut som dere har det helt herlig og bildene er såå fine! Har akkurat kommet hjem fra Palma, men kjenner jeg savner ferien allerede når jeg ser bildene dine.. Haha :-)

Ha en fortsatt fin tur!

Julie Martine ♥

11.08.2017 kl.15:08

Tiril Sørensen: haha, ser den! Man savner sånt veldig fort! Håper bare norge har fint vær å by på når jeg kommer hjem! :P

Lilli

10.08.2017 kl.23:10

Så herlig (:

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits