Liten oppdatering på valpen


Hallo. Tenkte å oppdatere litt om valpen, kanskje litt mer for min egen del enn for deres, men er veldig dårlig med bloggidèer når jeg må se etter Simba hele tiden, så får ikke gjort stort annet enn å være med han. I går øvde vi masse på å gå i bånd, selvom han er liten og selvom jeg ikke har kjøpt sele enda (skal egentlig ikke gå på tur enda) så har jeg startet litt smått ute på gårdsplassen for at han skal venne seg til dette å gå i bånd. Var litt krangling i starten men han skjønte at det ikke var så skummelt etter hvert. Tok med noen godbiter han ble helt spinnvill av, tydeligvis falt dem i smak. Fikk han til å gå bortover mens han prøvde å få tak i denne godbiten, dette er jo en veldig smart ting å gjøre når de skal lære seg til å gå i bånd. Vi driver også litt med kommando trening på han, men ettersom han er så ung enda skal man ikke øve sånn veldig mye, men han kommer hver gang (nesten) når man roper, og han skjønner han får belønning. Han har også snart lært seg sitt. Han viser fremgang hver dag og det virker som han stoortrives med oss. Elsker å kose og elsker å leke. Skikkelig valp, men andre ord. 

Idag skal vi ikke store greiene, er søndag så er jo ikke veldig mye å finne på. Skal en tur i bilen og øve litt  på å kjøre bil mens vi skal kjøpe mat. Utenom det skjer det ikke allverden. Dere får ha en kjempe fin søndag videre, så snakkes vi.

- Julie Martine
 

4 kommentarer

Dette ranet, av meg, har hele Norgistan sitti og sett på, i alle år.

Så hva kan rettferdiggjøre dette sviket, fra nordmenna, mot meg, lurer jeg.

For noen innavla og svikefulle idioter dere er, hele gjengen.

Julie Martine ♥

09.07.2017 kl.15:09

Frk. Erik Ribsskog (Personnumm: hva faen??

Ingrid Horntvedt

09.07.2017 kl.14:16

Så nydelig han er! Den lille treningen i valpetiden har utrolig mye å si for livet videre, så det høres ut som du gjør en bra jobb med å venne han til ting :)

Julie Martine ♥

09.07.2017 kl.15:09

Ingrid Horntvedt: Han er kjempe nydelig! Ja, er jo viktig at de skal vennes til det meste, sånn at han blir en rolig og fin hund som voksen! :D

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits