Spennende tid i vente


Hallo. Er litt dårlig blogging for tiden, prøver å blogge èn gang om dagen, men det er ikke alltid like lett. Sover litt dårlig for tiden så ender opp med at jeg ikke får sove om natta og er våken da, så legger jeg meg tidlig på morgningen og sover utover dagen, og da er det litt for sent til å ta bilder osvosv, for hele dagen har allerede gått. Forrige fredag dro Rafael og skulle egentlig bli boende hos noen andre, med tanke på at han bjeffer så mye og ikke kan være alene hjemme, dette gikk ikke veldig bra så oppdretter dro å hentet han igjen igår, så kommer han til meg og Benjamin på fredag. Vi har sagt ja til å passe han mens hun er på ferie og det er jo bare koselig, da vi har ferie vi og, eller jeg har ferie. 

Vi får også valp på fredag, fra samme oppdretter. Det blir skikkelig koselig. Ettersom Rafael egentlig ikke skulle være hos oss mer, spurte vi hun om vi kunne kjøpe den siste valpen hennes, og det fikk vi lov til. Så nå ble det plutselig to hunder i hus, men det er jo bare kjempe koselig. Utenom det så venter jeg på selvutløser kontroll så blir det litt lettere å ta noen selfies og antrekksbilder og diverse sånn, da Benjamin som regel er veldig sent hjemme, så det blir aldri noe av. Problemet nå er bare at jeg har mistet ene "skrua" som fester kameraet til stativet mitt, så nå har jeg ikke stativ. Hadde den før vi flyttet til Drøbak, så den burde være her et eller annet sted i flytterotet, men har ikke funnet den enda - så vurderer bare å kjøpe nytt stativ når jeg kommer hjem fra Italia. 

Nå venter jeg på at Benjamin skal komme hjem fra jobb da han endelig sluttet tidlig. Så vi skal spise middag sammen og kose oss frem til han skal på trening. Har prøvd ut foundationen jeg kjøpte og likte den veldig godt. dekker ikke sånn megabra på nupper og sånt men ellers veldig fin i fargen og passet meg perfekt. Øyenskyggene var litt dårlig pigmenterte med engang man fikk de på øye, men nå har ikke jeg mer igjen av primeren min så kan selvfølgelig være noe med det å gjøre. Ellers, så snakkes vi siden!
 

2 kommentarer

Kathrine

05.07.2017 kl.21:13

Kult med valp da! :D Du kommer til å ha det veldig koselig!

Julie Martine ♥

06.07.2017 kl.19:26

Kathrine: Jaa! Fått han nå! Veldig koselig men er sinnsykt mye jobb haha!??

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits