Snart reiser vi!


Nå er det ikke lenge igjen før vi reiser. Jeg gleder meg så sinnsykt mye. Sommerferiene de siste årene har bydd på så mye og jeg og familien har reist mye. Dette året reiser vi til Italia til et sted som heter Como. Jeg, storesøster og hennes mann skal i brullyp til en venn av storesøsteren min som jeg også har blitt "god venn" med om man kan kalle det det. Hun er som en storesøster for meg også. Hun gifter seg like ved der vi skal bo og det blir skikkelig koselig!

Vi reiser om en måned og jeg gleder meg så veldig til å komme til et nytt land med nye ting å oppleve. Pizza og Pasta skal vi spise masse av og shoppe må vi få til. Kjæresten min skal også være med oss og vi har leid villa på et rolig, koselig sted med masse natur og rolig landskap rundt. Basseng har vi også så dette blir super bra!

Ååå, det ser så fint ut der!

Nå skal jeg bare slappe av litt foran tven. Benjamin jobber sent i dag så det blir sen middag på oss. Ellers har jeg ikke så store planer, har vasket utgangdøra utenfor, den var sinnsykt møkkete. Skal rydde litt inne så bare ta en rolig dag.

- Julie Martine

 

Ingen kommentarer

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits