To herligheter på sommerbeite


Hallo! Idag har jeg og Amalie vært sammen i stallen og det var utrolig koselig. Er lenge siden jeg har vært i stallen og var veldig koselig og beroligende å være bland disse nydelige, firbeinte dyrene igjen. Været var med oss idag også og hestene er nå satt på sommerbeite. I den anledning tok jeg noen bilder av Amalie og Kalu og noen portretter av han. Herregud, se så nydelig han er! Amalie var så snill å tok noen bilder av meg og Vera også, kanskje jeg bør begynne å sminke meg i stallen, jaaa... 


Fine, fine Kalu


Vera var ikke så sammarbeidsvillig til å ta bilder, hun ville heller mer enn gjerne spise gress..


Selvom jeg ikke ser så veldig staselig ut, er Vera meganydelig <3 Savner det å ha hest, merker jeg. Heldigvis er eieren til Vera superduper snill å lar meg ri Vera så og si når jeg vil. Ulempen er kun det at det tar evigheter å komme seg til Vestby fra meg, men av og til klarer jeg det selvom og det er ekstremt koselig å ha Amalie i samme stall!

Dette ble et veldig sent innlegg, men har vært helt utslitt siden stallen og gått ekstremt langt. Resten av kvelden skal jeg bare på nattatur med vofsen så legge meg. Vi snakkes imorgen.

 

Ingen kommentarer

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits