Kjærestekveld


Hallo alle sammen! Beklager veldig sen oppdatering men internettet her hjemme har ikke helt vært på våres side. Prøvde å oppdatere litt tidligere idag men da ville ikke bildene bli opplastet pga. internettet var så dårlig. Nå har det plutselig kommet tilbake og da tenkte jeg å oppdatere dere selvom det ble en veldig sen oppdatering idag, klokken er jo halv tolv!!

Idag har det ikke skjedd så veldig mye mer enn at vi har tatt det med ro, vært en tur å handlet mat og ellers ikke gjort stort. Vi har ikke vært alene på flere dager og idag tenkte vi at vi skulle kose oss med taco og skikkelig chille-kveld. Benjamin lagde taco til oss mens jeg rydder, jeg hater å lage mat, haha - er noe av det værste jeg vet... Utenom å bake, det kan være ganske morsomt. Vi spiste og så litt på tv og nå slapper vi av i sofaen. 


Vi gikk en liten tur i stad for å bli kjent med nabolaget og her vi bor, og det var veldig deilig vær og varmt. Endelig, sier nå jeg. Men blir vel regn igjen med engang. Typisk Norge det..Veldig festelig kledd, haha.

Nå skal vi bare slappe av videre og jeg vurderer å bake pizzaboller. Vi snakkes imorgen søtiser!
 

2 kommentarer

Elevele

17.06.2017 kl.23:49

Koselig med litt aleinetid og avslapping :) Fine bilder. God natt :)

Julie Martine ♥

17.06.2017 kl.23:50

Elevele: Tusentakk, og god natt til deg også :)

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits