Morgenstund med tekoppen


Hallo. Først og fremst tusen takk for sinnsykt mye respons på innlegget jeg skrev i går, setter utrolig stor pris på det! Akkurat nå sitter jeg med en te kopp i hånda og hoster ekstremt mye. Som nevnt tidligere på bloggen har jeg blitt syk og selvom jeg er over den værste delen så har hosten begynt å komme idag. Heldigvis kjøpte jeg te i går så idag skal jeg kose meg innendørs med en kopp i hånden. Jeg er veldig sær når det kommer til varme drinker. Er ikke noe glad i verken kaffe, te eller toddi - men må man så må man. Earl Grey Tea er jo den mest vanligste av dem alle og den klarer jeg å dytte innabords med litt hjelp av en kilo sukker. 

Denne teén var da ikke så ille. Det er helt stille i leiligheten enda, Rafael sover og Benjamin sover.. Da er det tid for å se litt på Kardashians å kose seg i sitt eget selskap. Imorgen er det begravelse til Tante så er mye som går rundt i hode mitt nå. Har ikke sagt noen ting om dette med tante da jeg syns det er alt for privat å snakke om. Hun døde for litt over en uke siden, og mer enn det trenger dere ikke vite. Hun var og er verdens beste tante og det snilleste menneske på jord. Jeg tror på livet etter døden og jeg er helt sikker på at tante fortsatt er med oss, ser oss og er stolte av oss. Rest in peace.

Nå skal jeg sette meg godt til rette å se litt Kardashians, er helt å tryne hvor avhengig jeg er av disse jentene. Elsker det!

- Julie Martine
 

 

Ingen kommentarer

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits