Huda liquid lipstick


Hallo ♥ Lenge siden jeg har oppdatert dere. Har så mye eksamen i mai at jeg rett og slett ikke har hatt tid + jeg har hatt veldig lite å blogge om ettersom jeg kun øver til eksamen stort sett. For noen dager siden fikk jeg noen liquid lipsticks i posten og er veldig fornøyd med de. Veldig fine farger. Eneste ulempen er at den som heter "gossip girl" er myyyye mer rosa enn den virket på nettet, stort minus. Ellers er jeg veldig fornøyd med de og de er veldig fine på leppene. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen swatches da blitsen min ikke ville sammarbeide med meg når det kom til hånda mi. Men om dere ønsker at jeg prøver de på leppene, er det bare å skrike ut!

Resten av dagen i dag går til å øve til eksamen. Har Engelsk muntlig imorgen og samf. på onsdag - gruer meg som en liten unge.. Men, har øvd myye de siste dagene, så håper på å ikke stryke.

♥ Julie martine
 

2 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.13:55

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Julie Martine ♥

01.05.2017 kl.13:57

Laila Monica Nikolaisen: Hva?

Ny kommentar

Follow Norske blogger

KONTAKT


jm_96@hotmail.nohits